Smeštaj Zlatibor Apartmani "TOKOVIĆ"

Apartmani "TOKOVIĆ"

tokovic app 600x400

U neposrednoj blizini skijališta Tornik, u najlepšem delu sela Ribnica, nalaze se apartmani Toković koji su od staze Čigota udaljeni 500 metara. Proverite zašto je ovo mesto čarobno i zašto najpoznatije ličnosti Srbije na ovom mestu prave vikendice.

Informacije i rezervacije:  +381 648920941
mail: serbiadiscover@gmail.com

Objekat pseduje 2 apartnana ukupnog kapaciteta 11 osoba. Pored komletno opremljena dva apartmana (kuhinja, kupatilo…) u prizemlju objekta gostima je na raspolaganju prava autentična Zlatiborska kuhinja sa šporetom na drva i obiljem autentičnih zlatiborskih domaćih proizvoda.

Apartmani se nalaze u mirnom delu Zlatibora sa predivnim pogledom na Čigotu I Ljubiš. Nedaleko od apartman nalazi se Ribničko jezero - prava oaza netaknute prirode.
 
 - Šestokrevetni apatzman, površine 60 m kvadratnih čine 3 sobe sa po dva kreveta, poseduje kuhinju i  kupatilo. Kuhinja je potpuno opremljena posuđem za pripremu hrane frižider, sudopera, mini električni šporet. Dneni boravak poseduje i TV i DVD uređaj.

Petokrevetni  apartman, površine 52 m kvadratnih čine 2 sobe , kuhinja sa trpezarijom i kupatilo. I ovaj apartman poseduje i TV i DVD uređaj.


Informacije i rezervacije:  +381 648920941
mail: serbiadiscover@gmail.com