Smeštaj Stara Planina Planinski Dom Šum

Planinski Dom Šum

StaraPlanina sumlogo500

U okruženju koje vas omađijava svojim duhom, želimo da pri odlasku imate dodatni kofer pun osmeha, bezbrige i najboljih slika, magije, vibracija Stare planine.

Planinski Dom Šum

Crni vrh bb, 19353 Kalna, Stara Planina, Srbija
Phone: +381 64 135 2255
E-mail: info@staraplaninasum.com
Website: www.staraplaninasum.com

Lepota neba nad Starom planinom je samo jedna od stvari zbog kojih ljude put nanese na njena prostranstva. Uglavnom, ljudi je pohode zbog skijanja, i tek kad dođu tamo i vide padine prekrivene svetlucavim, čistim snegom shvate da su zakoračili u svet koji kao da je izašao iz bajke. A ukoliko odluče da odsednu u planinskom domu Šum, bajkoviti doživljaj dobija sasvim novu dimenziju.


Planinski dom Šum svakako nije jedini smeštaj na Staroj planini, ali poseduje dosta toga što ga čini idealnim mestom na kojem biste proveli vreme kad niste napolju, na stazi. Atmosfera u domu je topla i komforna, ušuškana usred prirodnih lepota kojima je dom okružen. Bilo koji od deset apartmana doma je savršen za boravak tokom dugih zimskih noći. Dnevne i spavaće sobe su zasebne, kupatila imaju podno grejanje, a kuhinja je uvek pri ruci ako treba da se spremi neka klopa.


Za veća druženja dom poseduje veliki dnevni boravak u kojem je moguće opustiti se uz zvuke muzike sa vinila, gledati filmove na velikom platnu, odigrati partiju stonog fudbala, pikada ili uživati u čajevima koji se prave od lokalnog bilja. Kad noć prekrije Staru planinu, Šum postaje utočište u kojem uz filmove i poneko piće iz bara mogu da se provedu nezaboravni trenuci sa dragim ljudima.

Ono što takođe čini planinski dom Šum posebnim mestom za smeštaj na Staroj planini je i reka koja teče tik pored doma. Njen zvuk će ispuniti vreme koje provedete u domu prelepim žuborom čiste vode, i pomoći će da sve brige koje tokom puta nisu ostale za vama budu odnešene daleko od vas.


Planinski dom Šum raspolaže sa:

 - 9 apartmana, 40 - 70 m2, sa kuhinjom, dnevnim boravkom i kupatilom sa podnim grejanjem. Apartmani su idealni za smeštaj 4 - 6 osoba.

 - 1 studija sa privatnim kupatilom i spavaćom sobom, idealni za 2-4 osobe.

 - Zajedničkim dnevnim boravkom koji uključuje bar, DJ ćosak, film salu…

Planinski Dom Šum

Crni vrh bb, 19353 Kalna, Stara Planina, Srbija
Tel:       +381 19 766 122
            +381 64 135 2255 (Viber, WhatsApp)
            +381 63 600 870 (Viber, WhatsApp)
E-mail: info@staraplaninasum.com
Website: www.staraplaninasum.com
Facebook: www.facebook.com/ShoomStaraPlanina 

.