Smeštaj Stara Planina Konak Stara Planina

Konak Stara Planina

konak stara planina2300

Konak Stara Planina nalazi se u mestu Kalna, u podnožju Stare Planine. Od ski centra Stara Planina udaljen je smo 18,5 km, od Beograda 290 km, Niša 60 km, Pirota 35 km, Zaječara 70 km. Postoji mogućnost organizovanja prevoza do ski centra.
      Konak Stara Planina
      Vidovdanska bb, Kalna
      Mob: + 381 64 5527 913
      E-mail: office@konakstaraplanina.com
      Web: www.konakstaraplanina.com

Okruženi prirodom koja očarava, gostu se pruža mogućnost da uživa u prijatnom ambijentu koji se sastoji od smeštajnog dela i restorana, u kome mogu probati specijalitete autentične domaće kuhinje uz pucketanje vatre u kaminu i osetiti duh Stare planine.


Objekat je izgrađen 1963. godine, renoviran je 2013. godine, pa je sada gostima na raspolaganju smeštaj kapaciteta 60 ležajeva u apartmanima, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, velika sala kapaciteta 110 mesta i mala sala kapaciteta 90 mesta koje su pogodne za organizovanje proslava, a mogu da budu i kongresa sala, sala za sastanke i učionica za nastavu.

Pored objekta nalazi se fudbalski teren, tereni za košarku, odbojku, mali fudbal i rukomet, kao i sportska sala zatvorenog tipa.

Restoran je odvojen od smeštajnog dela, ali je sa njim povezan prostranom recepcijom. Izraden od prirodnih materijala, drveta, cigle i kamena pruža gostima osecaj udobnosti i topline. Gosti mogu da uživaju u specijalitetima dobre kuhinje u prijatnom ambijentu, uz toplinu kamina, akusticnu muziku i ljubazno osoblje.

Gostima je na raspolaganju 60 ležajeva smeštajnog kapaciteta u apartmanima, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Svi apartmani i sobe su sa novim kupatilima i kompletno su renovirani 2013. godine.

Ukoliko želite da rezervišete smeštaj ili imate bilo kakvih dodatnih pitanja, kontaktirajte:

Konak Stara Planina

Vidovdanska bb, Kalna
Opština Knjaževac, Srbija
Mob. + 381 64 5527 913

E-mail: office@konakstaraplanina.com
Web: www.konakstaraplanina.com

 

Komentari:

  • svi potencijalni gosti u ovom objektu treba da povedu racuna i budu vrlo oprezni - u dogovoru sa nikolom risticem, vlasnikom, uplatili smo avans od 50% za rezervaciju da bi nas vece pred put nikola ristic pozvao i rekao da ne moze da nam obezbedi smestaj u svom objektu i da ce nam novac biti vracen. od tada smo ga zvali oko 10 puta, ali na kraju nam unapred uplaceni novac nikad nije vratio. nemamo nacina da ga vratimo jer smo isli na poverenje - on nama broj racuna u mejlu, mi njemu novac. raspitivali smo se i od tur. organizacije knjazevac saznali da nismo jedini i "da mozemo da se pozdravimo sa nasim novcem".ocigledno je rec o velikom prevarantu i ovaj objekat treba zaobici u sirokom luku.

    Poslao prevareni, 07.12.2016 11:03

Pošaljite svoj komentar