Smeštaj Stara Planina Apartmani "ŽIVANOVIĆ"

Apartmani "ŽIVANOVIĆ"

appzivanovic602250


U selu Crni Vrh na glavnom putu koji vodi do ski centra nalaze se Apartmani "Živanović", udaljeni samo 5 km od polazne stanice četvorosede žičare Konjarnik na Staroj planini. U dva apartmana moguće je da se smesti do 10 osoba. Poseduje dva parking mesta.

Među visokoplaninskim masivima, Stara Planina uz Šaru, Prokletije i Kopaonik, predstavlja jedan od najvrednijih turističkih prostora Srbije. Stara Planina je najveća i najlepša planina u istočnoj Srbiji, prostire se kao prirodna granica prema Bugarskoj. Udaljena je 70 km od Niša, 100 km od Zaječara i 50 km od Knjaževca ili Pirota (čijim opštinama pripada najvrednijim delom), a od Beograda 330 km. Najbliže naseljeno mesto turističkom centru je selo Kalna, udaljeno 20 Km. Babin zub je jedan od vrhova Stare planine i nalazi se na 1.780 m/nv.

U vikend kući "Živanović" se nalaze dva apartmana, šestokrevetni i četvorokrevetni za smeštaj do 10 osoba. Objekat je pored asfaltnog puta i poseduje dva parking mesta. Kuća je pogodna za zimski i letnji turizam.

 -  Šestokrevetni apatzman, površine 50 m kvadratnih je u dva nivoa. U gornjem nivou je prostor za spavanje sa 6 ležaja. U donjem nivuo je prostor za dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijim kao i kupatilo. Kuhinja je potpuno opremljena posuđem za pripremu hrane frižider, sudopera, mini električni šporet. Dneni boravak poseduje i TV i DVD uređaj.

Četvorokrevetni apartman, površine 30 m kvadratnih je studio sa četiri posebna kreveta, u kojem je i opremljena kuhinja sa trpezarijom i kupatilo. I ovaj apartman poseduje i TV i DVD uređaj.

 

 

 Telefoni za dogovor i informacije:

Tel.     + 381 64 903 9157

           + 381 64 278 4759


web:  www.babinzubapartmani.com
e-mail:  milosz90@bankerinter.net         

 

Niko nije komentarisao ovu stranu.

Pošaljite svoj komentar