Smeštaj Slovenija Hotel "KRVAVEC"

Hotel "KRVAVEC"

hotel krvavec cerklje440x2

Hotel KRVAVEC je jedan od malobrojnih smeštajnih objekata koji se nalazi na samim padinama ski centra Krvavec. Nalazi se na najvišoj nadmorskoj visini u Sloveniji na 1600m. Hotel je izgrađen u planinskom stilu od kamena i drveta, sa prelepim pogledom na dolinu. U toku zimske sezone do hotela se dolazi glavnom gondolom.  Smešten direktno na skijalištu, idealno je polazište za zimske i ljetnje aktivnosti na planini Krvavec.

U prijatnoj planinskoj atmosferi hotela alpskog ambijenta, ljubazno osoblje hotela svoje goste poslužuje bogatim doručkom i slasnom večerom lokalnih gastronomskih specijaliteta. Tokom dana je u hotelu na raspolaganju samouslužni restoran, a možete se okrepiti i na popularnoj Plaži, spoljnoj terasi sa barom, glavnom mestu dnevnog okupljanja i zabave na planini, koja se nalazi u neposrednoj blizini hotela.  


Hotel nudi wellness sa intimnom infracrvenom kao i finskom unutrašnjom i spoljnom saunom sa izlazom direktno na sneg. U cenu wellnessa su uključeni čisti peškiri kao i hladni i topli napitci.

Gosti željni zabave moći će do dugo u noć da se zabave u sobi za zabavu (Fun room) u kojoj mogu puštati svoju muziku, zabaviti se stolnim fudbalom, hokejom, pikadom ili biljarom.


SMEŠTAJ

Dvokrevetna soba
Pažljivo dizajnirana soba sa dva ležaja pruža udobnost i prostranost s daškom planinskog ambijeta.

Dvokrevetna soba s dodatnim ležajevima
Veća dvokrevetna soba sa dva osnovna i dva dodatna ležaja. Odlikuje je udobnost i prostranost s daškom planinskog ambijenta.

Porodična soba
Moderno i pažljivo dizajnirana prostranija soba, može biti takođe i sa odvojenim prostorom za spavanje, predstavlja udoban smeštaj porodicama sa više dece ili većim društvima.


K O N T A K T  i rezervacije:

Hotel KRVAVAEC
Ambrož pod Krvavcem 50,
4207 Cerklje na Gorenjskem

Telefon:  +386 (0)51 350 830
          +386 (0)4 20 12 800

Mail:      booking@rtc-krvavec.si
Web:    www.rtc-krvavec.si

.