Smeštaj Kopaonik ZIMSKA BAJKA - Kopaonik

ZIMSKA BAJKA - Kopaonik

Zimska bajka Kop 9 300x200

Kućica Zimska bajka se nalazi na Jarmu, na raskrsnici izmedju staza Jaram i Karaman, koji deli glavni put. Sama kućica je na 50 metara od glavnog puta i 15 metara od zičare i staze, praktično na skijama ulazite u smeštaj i izlazite iz njega.

Informacije na:  +381 060 0670619  ili  e-mail Ivkovicivona54@gmail.com


U prizemlju kućice je ski bife koji radi do 17h, a posle toga je na raspolaganju isključivo našim gostima i služi kao dnevna soba sa kaminom, televizijom, kuhinjom i stalnim posluženjem u domaćinskoj i prijatnoj atmosferi.

Cena za boravak na 7 dana je 175 eura, naravno sa raznovrsnom hranom u izobilju. Vreme večere nije fiksno, već jedete kad hoćete i šta hoćete, po principu restorana (teletina i jagnjetina ispod sača, pastrmka, svadbarski kupus, pasulj, domaći sir, kajmak..) Pića, koja nisu uključena u cenu, su za goste po minimalnim cenama (kafa 50 dinara, rakija 50 dinara, sokovi 50 dinara, ...)
Sve u svemu osećajte se kao kod kuće i osetiti pravi planinarski ambijent na 1800 metara nadmorske visine. Period od 7 dana nije fiksan i moguć je svaki dogovor na obostrano zadovoljstvo.

Facebook strana: https://www.facebook.com/zimskabajka

Zimska bajka - novo u ponudi
Planinska kuća Zimska bajka u saradnji sa instruktorima skijanja oraknizuje ski kamp u drugoj polovini januara, februara i marta po ceni od 250 eura za 7 dana. U cenu su uračunati smeštaj, hrana, instruktor, oprema i ski pas.
Za potrebne informacije kontaktirati: Aleksandar Colovejić, ski instruktor, tel. 062 8338693, 069 606177

Niko nije komentarisao ovu stranu.

Pošaljite svoj komentar