Smeštaj Jahorina Hotel "BISTRICA"

Hotel "BISTRICA"

bistrica 300x200

Na najepšem vidikovcu planine, između jahorinskih vrhova i živopisne doline reke Prače, 1620 metara iznad mora nalazi se hotel Bistrica. Udaljen je 12 km od Pala, a 28 km od Sarajeva sa kojima je povezan dobrim novoizgrađenim i rekonstruisanim saobraćajnicama.

Hotel je izgrađen za potrebe XIV Zimskih olimpijskih igara 1984. godine i kategorisan je sa tri zvezdice. Raspolaže sa 152 sobe i 8 apartmana što ukupno čini 320 osnovnih i 80 pomoćnih ležaja. Struktura soba je različita (jednokrevetne, dvokrevetne, dvokrevetne sa pomoćnim ležajem), a sve sobe imaju kupatilo, tv, sat.program i direktnu telefonsku liniju.

Od sadržaja izdvajamo: restoran sa specijalitetima nacionalne i internacionalne kuhinje, aperirtiv bar, više sala različite namene kapaciteta od 50 do 300 mesta, a u sportsko rekreativnom delu zatvoreni bazen (16m x 8m), 2 klasične saune, teretanu, salu za stoni tenis i bilijar, travnati fudbalski teren, terene za male sportove (košarka, rukomet, odbojka) i niz drugih sadržaja.

Hotel je idealno mesto za organizaciju različitih vrsta skupova, seminara, radionica, prezentacija, sportskih manifestacija, omladinskih susreta i dr.

Hotel Bistrica zimi:
U toku zime hotel Bistrica je idealno mesto da uz prihvatljive cene uživate na planini. Uz ljubazno osoblje, odličnu gastro ponudu, sadržajnost hotela i komoditet pratećih prostora neće vam smetati godine i stariji ambijent hotela koji već skoro 30 godina udovoljava različitim zahtevima gostiju.

Pored pratećih hotelskih sadržaja u toku zimske sezone gostima su na raspolaganju: ski garderoba i ski rental kao i licencirana ski škola koja će vas za 5 dana osposobiti da samostalno vladate jahorinskim stazama. Uz ugodne večernje trenutke pored vatre i uz bocu vina boravak u ovom hotelu ostaće u trajnom sećanju.


Hotel Bistrica leti:
Ako niste ljubitelj zima a uživate na planini tokom leta odlučite se na vrijeme. Hotel je idealno mesto ne samo za individualne boravke već i organizaciju svih vrsta skupova od škola u prirodi, ekskurzija, sportskih kampova i sportskih priprema, održavanja različitih seminara i konferencija, različitih svečanosti i dr.

Hotel raspolaže sa posebnom salom, koja može prihvatiti 300 učesnika, kao i više manjih sala kapaciteta 50 do 120 mesta, što ukupno čini preko 500 mesta u salama za rad. Uz sale koje se nalaze u ugostiteljskom sektoru (restoran i aperitiv bar) broj mesta je blizu 1000.

U slučaju većeg broja učesnika, gde je potrebno povezati više sala i objekata, putem video linka, raspolažemo tom vrstom tehničke mogućnosti, tako da se predavanja iz jednog centra, mogu pratiti, i u drugim salama i objektima na Jahorini.

Hotel „Bistrica” raspolaže i nizom drugih sadržaja od kojih se izdvajaju: zatvoreni bazen, saunu i teretanu, zabavni salon kao i vanjske sportske terene za male sportove i fudbal na travi što obogaćuje ukupnu ponudu.

Uz prihvatljive cene i odličnu gastro ponudu, dobru zabavu i tehničku opremljenost prostora smatramo da je hotel „Bistrica” adekvatno rješenje za Vaše aktivnosti i potrebe.

DOĐITE DA UŽIVATE!

Informacije za boravak u hotelu "Bistrica" - Jahorina:


TA Supernova Travel
11000 Beograd,
Majke Jevrosime 29
office@supernovatravel.rs
T: +381 11 33 73 183
F: +381 11 32 34 106
M:  +381 65 TURISTA
                  8874782

 

Niko nije komentarisao ovu stranu.

Pošaljite svoj komentar