Strana 214 od 398 PrvaPrva ... 114164204212213214215216224264314 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 2.131 do 2.140 od 3975

Tema: Novosti sa Stare planine

Member
    Datum registracije
    31.01.2012

Podrazumevano

Staze su svuda dobro pripremljene,ljudi se trude i shodno tome organizacija je dobra...ne vidim nista lose sto bi mi pokvarilo skijanje,osoblje je ljubazno,rado pomognu i odgovore na sva pitanja..sve u svemu sad su sve staze pustene u rad ,preostaje samo skije na noge...

Member
    Datum registracije
    31.01.2012

Podrazumevano

Mislim da od petka ima aranzmana u hotelu stize njih 200 i cujem da su popunjeni do 22 februara...a za garazu se slazem ...pripada gostima hotela..to je normalno.

Member
    Datum registracije
    31.01.2012

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od macak011 Pogledati poruku
    I ako ima da se iznajmi, izbor je suzen, verovatno. Daleko bolje i pametnije iznajmiti, pa krenuti na put i izbeci rizik nedostatka opreme na planini.
    Opreme ima kod novog hotela ,isti ljudi drze kao i ma konjarniku..i cene su pristupacne 700 dinara mislim bez naocara...

Member
    Datum registracije
    31.01.2012

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od macak011 Pogledati poruku
    Mac sa dve ostrice: ako ne radi konjarnik, moras nazad u kola pa do frankenstajna, a ako duva vetar, moras nazad do konjarnika... solomonsko resenje je da odes do eps-a pa peske na suncanu, ako nadjes mesto za parking!

Razmisljao da dodjem za vikend ali napustam tu ideju svaki dan pomalo, na zalost... :(
    Rade sve staze ..Konjarnik danas pusten u rad..

Member
    Datum registracije
    31.01.2012

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od jasam Pogledati poruku
    Konjarnik nije radio jer nema web kameru!!! Mislim da je to jedan veoma bitan razlog...
    Naravno daje radio..sve staze su radile i dobro su pripremljene ...ima i novih petnaestak cm novog snega..

Senior Member
    Datum registracije
    30.12.2012

Podrazumevano

Cena u hotelu posle nase N.G. je 45eur sto je prihvatlivo ali za top sezonu ,dakle za vreme raspusta. i bez ogranicenja od minimum 4 nocenja.No,videcemo ,mozda nisam u pravu. Ja sam bio od 2.1 u EPSovom apartmanu...

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    49

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od wlad Pogledati poruku
    Možda sam ja čudan ali meni je logično da je podzemni parking rezervisan samo za goste hotela. Da daju javni pristup zaradili bi neku crkavicu a ovako svojim gostima daju ekskluzivu koju su investitori debelo platili.

To što je hotel prazan ne znači da treba da se transformišu u parking servis nego suprotno, da urade nešto na planu da privuku goste...
    Ma ne mislim ja ozbiljno da naplacuju garazu, samo se zezam, a u stvari ih prozivam jer su prosle godine dozvoljavali ulazak u garazu, cak besplatan parking i reklamirali ako se dobro secam - da li je to tada bio potez da privuku goste, ja ne znam ali ako je tada to bio "dobar marketinski potez", zasto ga ne nastave i ove sezone? Elem, naravno da se slazem sa Vama, njihov hotel-njihov parking i to jeste potpuno normalno ali iz svog, sebicnog ugla mi je lepse da se parkiram u garazu i na suvom udjem u pancerice, nego napolju na parkingu... ...a cinjenica je da kad god sam bio parkiran u garazi, pre odlaska sa planine svratio sam gore do kafica i to samo zato sto je na putu od klonje do izlaza. Cisto sumnjam da bih dosao do hotela u drugom slucaju, lepo je neko primetio. Inace, recepcija je tu, pa sam se informisao i za cene smestaja, popunjene kapacitete, itd. U skladu sa gore navedenim, koncept "besplatnog parkinga u garazi hotela" nije "bas tako los" marketinski potez. Naravno, sve dok gosti hotela nisu ugrozeni - medjutim, osoblje u svakom trenutku ZNA broj gostiju (rezervacija) i/ili broj potrebnih slobodnih parking mesta, pa na osnovu te info ostatak mogu da iskoriste za "promotivne svrhe" - a i lepse je tako nego kako neko rece, da redar kao besan pas laje na vozace i usmerava na parking...

E sad, sto oni ne umeju da privuku goste ni na neke druge, trzisno opravdane, proverene i prihvatljive nacine, a kamoli sa besplatnim parkingom, to je druga prica...

Hooked vuca avatar
    Datum registracije
    20.01.2011

Podrazumevano

Pa oni nemaju soba koliko ima parking mesta, realno. Ako racunamo da za jednu sobu ide jedno parking mesto, siguran sam da ima viska ... Da li dozvoliti parkiranje onima koji nisu gosti je njihova stvar, da se ja pitam, ne bih pustio ... Nisu isti gosti hotela i mi barabe koji dodjemo tu da bi se parkirali i, da izvinete na izrazu, popisali u njihov wc ...

Member
    Datum registracije
    02.12.2012
    Skije / Bord
    Elan Amphibio 12 2013

Podrazumevano

SKijanje danas odlicno... Od 9-10 na Konjarniku, od 10-12 lagano njihanje na B. Zubu... bez vetra, suncano, oko -5... staza idealna. Onda pocinje lagano da duva, pa se vracamo na Konjarnik koji je bio idealan do kraja.
    Na Suncanoj trenirali takmicari pa tu nismo vozili da ne bismo pravili guzvu. O gondoli nismo ni razmisljali.
    Trenutno kod Planinarskog doma -3.1 C

Junior Member
    Datum registracije
    10.01.2013

Podrazumevano

E pa sada drž te se !!! Stiže kritika hahaha !!! Šalim se, eto danas po prvi put na Staroj u ovoj sezoni pa rekoh da kažem i ja nešto, kudim i hvalim.
    Ukratko; put odličan očišćen
    Staze: Konjarnik 4+ (rano je da dam 5)
    Sunčana 4 (možda i više vidim da treniraju klinci pa je ok.)
    Babin zub radi jedna od dve i to 5 i za nju ocena 4, a 5a valjda puštaju u rad za vikend.
    Staze oko gondole klasično dobre i može jaka 4.Staza 7 u gornjem delu malo tanka ali ima utabanog snega sigurno minimum 25cm, a na dole ga ima i preko 50 cm. Za klince radi pokretna traka i veoma lepo i bogato opremljen poligon za obuku tu isto dajem 4+ samo malo da je širi. možda tu grešim. Skijaša ima na svim stazama i nema gužve kažu daih je danas bilo preko 600. Ljude koji rade gore već nekoliko godina poznajem pa mi ovo dodje kao domaći teren. Sve u svemu ok. sunčano do 13-14h i minus.posle tmurno. Izuzetno dobar dan za uživanje. Loše je to što parking ispred hotela nije završen, ali sam bacio oko i ogroman je sa dobrim rešenjema biće kažu gotov za 2014. Ipak najači utisak pored dobrih staza na mene je ostavio novi prelep kafić na vrhu konjarnika em je prelep em kafa espresso košta verovali ili 100 dindži !!! Sve je jeftino. Kad smo kod love mislim da je i cena ski pasa korektna. Dnevni 1360, da se ne lažemo za dobre široke i sredjene staze i bez gužve na žici nije mnogo. Izaći ću i u nedelju pa vam šaljem info E danas sam prešo 22km na skijama

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 3 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 3)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •