Strana 213 od 398 PrvaPrva ... 113163203211212213214215223263313 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 2.121 do 2.130 od 3975

Tema: Novosti sa Stare planine

Senior Member Dejano981 avatar
    Datum registracije
    06.01.2012
    Godina
    43

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od jasam Pogledati poruku
    Najteže je budali objasniti da je budala! Kada bi dozvolili garažu, možda bi za predah svratio i u Frankeštajn hotel na osveženje, ovako većina nema nikakve potrebe da svraća u pomenutu instituciju. Rekla budala budali da ne pušta nikoga i ovaj zarad radnog mesta grize. Mogu reći da retko ko na osveženje uopšte ulazi u hotel (gledao ja i video).
    Da znaš da je tako, prošle godine se dogodilo jedan dan da su pustili garažu i bilo nam je interesantno da se osvežimo u hotelu, čak čoveku bude i malo neprijatno da samo prodje, a prošle subote naravno ne radi garaža, nije radim novi kafić na vrhu konjarnika, nije radio onaj kod gondole i naravno nismo se mi osvežiji, a u hotel nam nije ni pao na pamet kao mogućnost za tako nešto

Super Member
    Datum registracije
    16.12.2006
    Godina
    54

Podrazumevano

ne znam iz kog grda dolazis, ali mozda je pametnije iznajmitiskije pa onda doci na planinu, eventualno zbog cene i izbora

Junior Member
    Datum registracije
    09.01.2013
    Godina
    42

Podrazumevano

iz Bg-a. Nije ni to loša ideja, moram i o tome razmisliti. Koliko tamo košta iznajmljivanje? Ako mi trebaju samo skije i pancerice.

Super Member
    Datum registracije
    16.12.2006
    Godina
    54

Podrazumevano

probacu da ti saznam, prosle godine nasi prijatelji su iznamljivali pored konjarnika, ali se ne secam koja je bila cena. mi smo prosle godine za decu iznamljivali kod markonija, kod bazena 25.maj.

Junior Member
    Datum registracije
    09.01.2013
    Godina
    42

Podrazumevano

unapred se zahvaljujem za svaku informaciju, bilo koje vrste!

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    49

Podrazumevano

I ako ima da se iznajmi, izbor je suzen, verovatno. Daleko bolje i pametnije iznajmiti, pa krenuti na put i izbeci rizik nedostatka opreme na planini.

Member
    Datum registracije
    02.12.2012
    Skije / Bord
    Elan Amphibio 12 2013

Podrazumevano

Danas skijanje da Konjarniku i Suncanoj odlicno, magla mestimicno, bez vetra, padao je sneg, ali nije bilo problema, Konjarnik dobro pripremljen. Nije bilo guzve.
    Na Babin Zub i gondolu nisam isao...

Member
    Datum registracije
    02.12.2012
    Skije / Bord
    Elan Amphibio 12 2013

Podrazumevano

Opremu mozete da iznajmite u Frankenstajnu kod Snow Sport Academy, sve do rukavica i naocara, u odlicnom stanju, nove skije itd... za novce koji su adekvatni onome sto dobijate.
    Jeftiniju varijantu imate na pocetku gondole i na pocetku Konjarnika. Ne znam kakav je kvalitet opreme, ali je cena znacajno povoljnija. Dodatno, mislim da moze da se dogovori da se zamene skije ako vam ne odgovaraju sto je vrlo znacajno.

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    49

Podrazumevano

Možda sam ja čudan ali meni je logično da je podzemni parking rezervisan samo za goste hotela. Da daju javni pristup zaradili bi neku crkavicu a ovako svojim gostima daju ekskluzivu koju su investitori debelo platili.

To što je hotel prazan ne znači da treba da se transformišu u parking servis nego suprotno, da urade nešto na planu da privuku goste...

Senior Member
    Datum registracije
    30.12.2012

Podrazumevano

Nazalost i ja delim wladovo misljenje.Njima u ionako praznom hotelu crkavica od parkinga ne znaci nista ,njima trebaju gosti,koje nece imati sa ovim cenama ,to je sigurno .Na to mislim na minimalnu popunjenost kapaciteta u sezoni a to je bar 70%.,odnosno na minimalnu godisnju popunjenost od 50%.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 10 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 10)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •