Strana 216 od 398 PrvaPrva ... 116166206214215216217218226266316 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 2.151 do 2.160 od 3975

Tema: Novosti sa Stare planine

Boarder u pokushaju zlox avatar
    Datum registracije
    05.01.2009
    Skije / Bord
    Crazy Creek
    Godina
    42

Podrazumevano

Ljudi, kakva je situacija sa parkingom oko novog hotela?
    Za pocetnike je svaka varijanta xtremni sport

Member
    Datum registracije
    31.01.2012

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od zlox Pogledati poruku
    Ljudi, kakva je situacija sa parkingom oko novog hotela?
    Ima mesta..malo je frka vikendom ali ima uvek mesta da se nadje...

Member
    Datum registracije
    31.01.2012

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od SRB_PI Pogledati poruku
    Прво: хотел је изграђен од пара пореских обвезника!
    друго: за 90 евра по дану идем у Египат авионом, да гледам лепе стјаурдесе (наравно не Јат-ом)
    треће: не може нико да забрани улаз у хотел на кафу, ил слично, ал по мени је бацање пара и кад их будем имао, гледаћу да их дам неком, него Аустријанцима, који пљују по нашим менаџерима (немате ви способне да водите хотел)...

Ако нађем превоз, видимо се у недељу, можда падну неке фоткице :*
    Alexsej.....cccc a da su Rusi njima bi dao kintu ..xaxxaa

Super Member SRB_PI avatar
    Datum registracije
    26.01.2010
    Skije / Bord
    NITRO ROOK
    Godina
    31

Podrazumevano

можда да, можда не

је л се знамо?

Member
    Datum registracije
    31.01.2012

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od usilic Pogledati poruku
    Pozdrav drustvo!
    Planiram da sutra po prvi put odem na Staru planinu. Posto nikad nisam bio, interesuje me koje staze bi mi preporucili da ne bih lutao i gubio vreme jer idem samo na jedan dan. Nisam neki ekstra skijas ali radi poredjenja, na Kopaoniku se bez problema spustam sa Pancicevog vrha.

I ako ima nekog gore, kakvo je vreme, standardno hladno ili bas, bas hladno?
    Sve zavisi koji je stepen tvoje obucenosti u skijanju...imas izbora,sve su staze dobre, ovih dana je do -5 nije strasno hladno...danas je ubijala neka niska oblacnost nisi mogo skije da vidis na svojim nogama...ali su staze zato extra...Ovako ja bih ti preporucio da dodjes na Jabucko na polaz gondole i probas staze ..ako ti ne odgovara lako mozes otici na teze ..sve su povezane...

Member
    Datum registracije
    31.01.2012

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od SRB_PI Pogledati poruku
    можда да, можда не

је л се знамо?
    Da.. ko nezna Potrcka iz Pirota...

Senior Member
    Datum registracije
    30.12.2012

Podrazumevano

Bogami , danas je bilo dobro.
    Doduse pojavljivala se magla povremeno i bilo je dosta hladno ,ali je vredelo truda.
    Konjarnik je bio prilicno razrovan popodne .
    Mogli su malo sire da ociste put ispred Konjarnika ,srecom poneo sam lopatu pa sam napravio sebi parking mesto.
    Nastao je krkljanac jutros zbog okretanja vozila na vrhu kod mesta za iznajmljivanje ski opreme...

Super Member Roman avatar
    Datum registracije
    09.11.2010
    Godina
    58

Podrazumevano

Na zalost, to sa parkingom, je postao standardni problem. Ali doci ce greder za koji dan pa ce se i to popraviti.
    Mi cinculiramo kao i prosle godine, te cemo negde 10. feb kada racunamo da ce se vreme stabilizovati pristici na SP.

Junior Member
    Datum registracije
    23.09.2012
    Godina
    47

Podrazumevano

Evo ja se sinoc vratio sa Stare planine pa da iznesem moja iskustva...

Kao prvo, isao sam putem iz pravca Pirota, preko Temske, Kalne i na kraju do novog hotela. Posto sam ja iz okoline Leskovca meni je ovo kraci put od onog preko Zajecara. Ujutro je bilo snega i put je bio klizav ali nije bio toliko problematican koliko sam ocekivao da bude. U povratku je bio skoro sasvim ociscen i moglo je poprilicno brzo da se vozi.

Posto sam prvi put bio na Staroj planini, kako su mi neki sa ovog foruma preporucili, otisao sam do novog hotela. Malo sam bio zbunjen da je prostora za parkiranje neverovatno malo i da vazi pravilo "snadji se sam". Postoji neki da ga nazovemo parking ali je tu bas dosta guzva i parking je definitivno problem. Osim toga, i taj da ga nazovemo parking je neociscen pa se ljudi muce i snalaze kako ko zna. Srecom, ja sa sobom nosim lopatu pa sam malo rascistio jedan deo i tako obezbedio parking mesto za sebe. Ostali su morali da se zadovolje parkiranjem pored puta.

U drustvu je bilo nas cetvoro a jedan drug je bio totalni pocetnik koji prvi put staje na skije pa je ski opremu iznajmio u hotelu. Tu sam se vrlo iznenadio kad sam cuo koliko su mu naplatili! 1500 dinara je po meni previse jer sam na Kopu bio prosle nedelje i jedan drugi moj drug je iznajmio skije za samo 800 dinara. Ovo mi stvarno nije nikako logicno i po meni je mnogo.

Sto se tice gondole i staza, mislim da je sve vrlo lepo odradjeno. Nema guzve kao na Kopaoniku, staze su bile dobre i stvarno sam bio zadovoljan. U pocetku smo bili na Jabuckom ravnistu gde se smenjivalo sunce i magla a onda smo presli na Babin zub i tu proveli ostatak dana. Po meni jako lepa staza za one koji prvi put staju na skije a posebno nam je islo na ruku vreme jer je ovde ceo dan bilo sunce. Pogotovo je interesantan pejzaz koji je zaista prelep. Zao mi je sto nisam isao na Konjarnik ali nisam hteo da ostavim druga samog.

U svakom slucaju, sa planine sam se vratio sa pozitivnim iskustvom. Ima tu jos dosta da se radi ali je bitno da planina poseduje veliki potencijal. Imam utisak da je sve podredjeno hotelu i gostima hotela a da su oni koji dolaze sami na drugom mestu i to je po meni greska. Nadam se da ce neko ovo ispraviti i posvetiti vise paznje pravim ljubiteljima skijanja koji nisu u mogucnosti da plate podosta skupe usluge hotela. Inace, cena ski pasa od 1360 dinara je sasvim ok i po meni normalna, za razliku od 3100 i kusur na Kopaoniku.

Zaboravio sam da kazem i da mi je u kolima ujutro po dolasku termometar pokazivao -8 stepeni a po polasku -10. Na stazama je verovatno bilo vise, na momentima je duvao dosta hladan vetar ali uz sunce i dobro drustvo je sve mnogo lepse :-)

Sve u svemu, pozitivno iskustvo i sigurno cu opet doci.

Podrazumevano

@usilic
    Vi ste bili smesteni u novom "Frankestajn" hotelu?
    Jeste dobili parking mesto u zatvorenoj garazi,ili?
    Ne verujem da gostima hotela daju mesto napolju gde je ne sredjeno ili gresim?

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 4 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 4)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •