Citirati Originalno postavljeno od nidza Pogledati poruku
Video sam da ima i 184.

Odlučio sam se za 160, pa bacite drvlje i kamenje na mene, a ja ću se pokriti ušima ako se loše budu pokazale za vikend.

U odnosu na S1 dobijam skiju slične gazne površine (matematika osnovna škola), ali kraću, definitivno tvrđu (Atomic SX 9 je pretvrd za moj ukus, ovo je nešto između), koja će bolje da ide offpist, koja ima slalomski radijus umesto 16.5m, koju nemam nameru da vozim brzo, a još manje pravo.

I dalje ne uspevam da pronađem svoju grešku u ovoj računici. Stavite se u moju poziciju. Još ih nisam podigao, tako da mogu da zamenim još uvek 160 za 168.

Ono što ja mogu da ti kažem jeste da bih uvek uzeo 168 pre nego 160, ali samo iz razloga što će se sigurno bolje ponašati u dubokom snegu. Probao sam magfire 10, model 07/08 i mogu reći da je skija vrlo živahna, uprkos svojoj velikoj širini u struku (ako se ne varam 82mm). Vrlo lako se podiže na kantnu, vodljiva je i "voli" kratke zavoje. Međutim, nisam je probao na zaleđenoj i tvrdoj stazi, predpostavljam da tamo ne bi baš sjajno prošla. Slažem se sa tataratirom da ova skija nikad neće dati ono što bi dala jedna "race" slalomska skija, ali takođe ti neće odvaliti kolena vozeći je ceo dan po hupserima i mekanom snegu.

Ako već uzimaš skiju koja teži da postigne kompromis i pomiri sve uslove na stazi, moj ti je savet da onda to učiniš i sa dužinom i da uzmeš 168.