Vesti Zlatibor, Tornik - 3. Trka veterana u veleslalomu

Zlatibor, Tornik - 3. Trka veterana u veleslalomu

Tornik | 28.02.2015. | zlatiborpress.rs
Trka veterana 2015640x389

U organizaciji SK Čigota sa Zlatibora u subotu 28. februara se održava treće po redu takmičenje veterana u veleslalomu. Učesnici će biti podeljeni po kategorijama po periodima od deset godina (kategorija do 30 godina, 30-40, 40-50, 50-60, 60-70 i iznad 70 godina).

Takmičenje će ove godine biti međunarodnog karaktera, s obzirom da su se osim skijaških veterana iz naše zemlje, prijavili i učesnici iz zemalja regiona.

Na prethodna dva izdanja ovog takmičenja, učestvovalo je u proseku oko 50 takmičara. Ove godine, dva dana pred trku, prijavljeno je 78 i očekuje se da se taj broj dodatno uveća. Poslednji rok za prijave je petak, do 17 časova.
Početak takmičenja zakazan je za subotu od 10 časova, a svaki takmičar imaće po dve vožnje.

Po završetku priredbe, upriličen je i svečani ručak, na kojem će biti dodeljene nagrade pobednicima.

Kotizacija za svakog učesnika je 1200 dinara, u koju su uključeni dnevni ski-pas, pomenuti svečani ručak i nagrade. Organizaciju takmičenja podržali su JP „Skijališta Srbije“, koje je omogućilo postavku staze i besplatne ski-pasove, uz lokalne sponzore.

Obezbeđen je bogat nagradni fond, koji između ostalog predviđa sedmodnevne boravke na Zlatiboru kao i nagradne ručkove u lokalnim restoranima.

 

Galerija slika

Komentari