Vesti Velika Apres ski humanitarna žurka u organizaciji SkiBus-a u petak 11.04.2014.

Velika Apres ski humanitarna žurka u organizaciji SkiBus-a u petak 11.04.2014.

Novi Beograd | 04.04.2014. | skibus.rs
zurkag480

Petak 11. april 2014 – Klub CASA BIANCA, Novi Beograd od 21:00. - Velika Apres ski humanitarna žurka u organizaciji SkiBus-a.

Iz udruženja SKI BUS pozivaju svoje članove i sve skijaše i bordere da dodu na veliku proslavu završetka ski sezone i učestvuju u humanitarnoj akciji koja će se tom prilikom sprovesti, čime bi svi zajedno pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Skijaška sezona 2013/2014 je za nama. Članovi udruženja SKIBUS su skijali na preko 30 destinacija u Francuskoj, Italiji, Austriji, Sloveniji, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, a krunu sezone i dosadašnjeg rada uopšte, predstavljaju prve ikada organizovane grupe skijaša iz Srbije u švajcarskim ski centrima i to: Davos-Kloster, Lenzerheide-Arosa i 4 Doline.
 
Après Ski (After ski) party ima i svoj humanitarni karakter. Ulaznica za žurku ce biti minimum jedan odevni predmet ili igračka, ili bilo šta drugo što donator proceni da će biti od koristi onima kojima je pomoć najpotrebnija. Sve što bude sakupljeno podeliće se deci iz Doma za nezbrinutu decu iz Zvečanske ulice i izbeglicama i udruženjima izbeglica, koji na žalost još uvek žive u neadekvanim uslovima po kolektivnim centrima.

Svi oni koji žele da dodu na žurku zatvaranja ski sezone i učestvuju u humanitarnoj akciji dobro su došli.

Goste će zabavljati:
   - Blackberries bend
   - Aleksandra Brković zvezda X factora
     + mnogobrojni gosti iznenađenja !!!

 


Sve dodatne informacije možete dobiti u kancelariji udruženja SkiBus, ulica Makedonska 28, Beograd ili putem telefona 011/334-36-56 i 011/32-24-530.

U SKIBUS-u najavljuju da će naredne sezone biti pokrenute neke, za naše skijaše do sada nedodirljive skijaške destinacije. Ističu da će i ubuduce biti inventivni i truditi se da opravdaju očekivanja ogromnog broja skijaša iz Srbije i okruženja.

Na ovoj manifestaci će biti najavljeni i novi letnji avanturistički programi SkiBusa.

Pogledajte na mapi mesto održavanja žurke:

Galerija slika

Komentari