Vesti Varna, BUG - U toku je FIS Kalendarska konferencija 2015.

Varna, BUG - U toku je FIS Kalendarska konferencija 2015.

Varna, BUL | 05.06.2015. | fis
varnafis6

Od 03. juna 2015. u bogarskom letovalištu Varna otpočela je FIS Kalendarska Konferencija pred sezonu 2015/2016. na kojoj prisustvuju i predstavnici Skijaškog saveza Srbije.

Više od 750 predstavnika članova proširene FIS porodice okupili su se u Hotelu International Casino & Tover Suites, a koji će da prisustvuju nizu sastanaka tokom narednih dana.

Prvog dana konferencije održano je nekoliko sastanaka odbora i koordinacionih grupa, uključujući i Cross-countri Izvršni odbor, Koordinaciona grupa za freestile Skijanje i snowboard, kao Odbor za PR & Mass merdije. Tokom Konferencije će biti održano oko četrdeset različitih sastanaka.

U petak 05. juna, biće održan brifing sa kandidatima za FIS Svetska prvenstva  2020 i 2021 . Subotu će se rtazgovarati o kalendaru Svetskog kupa. Organizovaće se i seminar za sve-FIS discipline kao glavni događaj, sa temom “Bringing More Value to your Event”.

Poslednjeg dana FIS Kalendarske Konferencije u nedelju, 7. juna će biti održan sastanak Saveta - Koncila, najvišeg tela FIS-a. Najvažnije stavke na dnevnom redu Koncila će biti predlozi sa sastanaka tehničkih komiteta, uključujući i potvrdu kalendara - rasporeda održavanja trka FIS Svetskog kupa za sezonu 2015/16, imenovanje tehničkih zvaničnika na velikim takmičenjima, aplikacije za članstvo novih Nacionalnih Ski asocijacija i imenovanje domaćina za 51. FIS kongres 2018. godine.

 

Komentari