Vesti Turistička agencja Dream Land - Poklon vaučer uz ski aranžman

Turistička agencja Dream Land - Poklon vaučer uz ski aranžman

Beograd | 16.10.2013. | dreamland.rs
dlskijanje

Dobre vesti stižu iz agencije Dream Land - od sada možete preuzeti vaučer sa popustom od 2.000 din za sve zimske aranžmane.  Agencija Dream Land se ovim putem direktno obraća zaljubljenicima zimskih sportova.

Ovaj vaučer se jedino može preuzeti jednostavnim klikom na baner sa sajta www.skijanje.rs.

Turistička agencija Dream Land iz Beograda se bavi prodajom zimskih aranžmana u zemlji i inostranstvu. Aranžmane nude po najpovoljnijim cenama, čuvajući visok kvalitet uz odličnu saradnju sa domaćim i inostranim partnerima (TUI, Eurotours Austrija, Thomas Cook, Travellink Bugarska, Der tour itd). Izuzetno ljubazno osoblje će Vam profesionalno predstaviti svaku destinaciju i opisati svaki hotel bez odugovlačenja i ulepšavanja stvarnosti. Poslovnu politiku vezuju isključivo za želje i potrebe putnika stavljajući klijente na prvo mesto.

Upoznajte se sa širokom ponudom hotela i skijališa ItalijeAustrijeBugarske (BanskoBorovec) i Srbije (KopaonikStara planinaZlatibor).

Prilikom preuzimanja vaučera obavezno se upoznajte sa uslovima korišćenja a na sva pitanja Dream Land će vam pružiti odgovor.

Turistička agencija DREAM LAND
Beograd, Njegoševa 41/1
Tel: 011 630 55 00,   011 2459 536

 

Komentari