Vesti Snowboard - Nina Micić završila takmičarsku sezonu

Snowboard - Nina Micić završila takmičarsku sezonu

| 24.03.2015. | FB
ninaaus640

Nina Micić, reprezentativka Srbije u alpskim snowboard disciplinama, završila je takmičarsku sezonu učešćem na trkama Nacionalnog prvenstva Austrije koje su 21 i 22. marta 2015. vožene u ski centru Hochficht i na kojima je ostvarila odlične plasmane.

U subotu u trci Paralel slaloma zauzela je 5. mesto, a dan kasnije u nedelju je vozila veleslalom trku na kojoj je bila 4.

Nakon što je početkom marta nastupala na trkama Svetskog kupa u Japanu, Nina je 7. marta vozila paralel slalom Svetskog kupa u Moskvi i zauzela 27. mesto.

Zatim je vozila trke Evropa kupa na slovenačkoj Rogli, a FIS bodove je osvojila u trcu Patalel GS-a zazzevši 11. mesto.

Povodom završetka takmičarske sezonbe Mina je na svojoj FB strani napisala:
Sezona je gotova! 4. mesto na poslednjoj trci na Državnom prvenstvu Austrije nije tako loše za kraj. Sada je vreme da se krene kući i konacčno malo odmori. Moram priznati da jedva čekam, dugo je trajalo... Sezona je bila malo čudna, naporna, ali svakako je bila bolja i uspešnija nego prethodna!
Najveće hvala mom treneru "Metod M Metod" i Roku Marguču što su me primiliu svoj tim i pomogli da toliko napredujem, tako da se nadam da nastavljamo sledeće godine gde smo stali...

Komentari