Vesti Smučarski klub Zvezda - Dan otvorenih vrata na Tić polju na Zlatiboru

Smučarski klub Zvezda - Dan otvorenih vrata na Tić polju na Zlatiboru

Zlatibor | 29.05.2018. | zlatibor.tv
sk zvezda otvorena vrata18 1 640x389

Smučarski klub Zvezda je proteklog vikenda 26-27. maja 2018. organizovao Dan otvorenih vrata na Tić polju, kako bi javnosti predstavili nordijsko skijanje i aktivnosti kluba.

Ovom prilikom se na Tić polju okupilo tridesetak mališana za koje su članovi kluba pripremili zanimljiv pokazni trening. Prisutne je ovom prilikom pozdravio i Milanko Petrović, najbolji nordijac Srbije.

Pre same manifestacije uručene su zahvalnice za odličnu saradnju u protekloj sezoni Skijaškom savezu Srbije, Biatlon savezu Srbije kao i klubu koji nam je pomogao da skijanje na Zlatiboru vratimo na pravi put - Smučarskom klubu "Zlatibor".

Stari i novi šampioni kluba takmičili su se u raznim igrama i napravili još jednu veliku zabavu. Hvala puno i roditeljima koji su nam bili odlična publika i podrška. Mina Ilić, predsednica SK Zvezda je u izjavi za zlatibor.tv rekla da je ovo prva akcija u nizu i da je cilj akcije omasovljavanje nordijskog skijanja i da će ovakvih akcija biti još tokom predstojeće letnje sezone.

Svaki dan možete videti na Tić polju, i prema Oku i u šumi kod Đurkovca i na Karauli kako deca trče, skaču, voze rolere. Na Čigoti nas takođe možete videti svake nedelje kako planinarimo, kako osvajamo naše najviše vrhove,” istakla je Mina Ilić.

Za takmičare SK Zvezda slede pripreme prvo u Sjenici, a zatim i na Zlatiboru, gde će imati zajedničke pripreme sa takmičarima najboljeg smučarskog kluba Hrvatske, SK Sljeme. Takmičari SK Zvezda zatim putuju u Sloveniju gde će biti završen prvi ciklus priprema.

     Foto:  zlatibor.tv,  fb sk zvezda 


Galerija slika

Komentari