Vesti Sajam sporta od 27 - 29. novembra na Beogradskom sajmu

Sajam sporta od 27 - 29. novembra na Beogradskom sajmu

Beogradski sajam, Hala 2 | 25.11.2014. | SavremeniSport.com
sajamsporta2014

Međunarodni sajam sporta, pod nazivom "Sportska strana Srbije" održaće se u periodu od 27. do 29. novembra 2014. godine, u Beogradu, u organizaciji Sportskog saveza Srbije i Ministarstva omladine i sporta Srbije.

Sajam sporta se održava u isto vreme kada i Sajam Expo-Zim, tako da će zainteresovani moći da u jednoj poseti sajmu obiođu obe priredbe. Svoje štandove će imati i Skijaški savez Srbije (propmocija u četvrtak 27. novembra u 14,15 h) kao i Biatlon savez Srebije (propmocija u petak 28. novembra u 12,45 h). Od ostalih zimskih sportova biće predstavljeni Klizanje i Hokej na Ledu.

Ovogodišnji sajam sporta Sportska strana Srbije održaće se pod sloganom "Izložba srpskog sporta - najbolje iz Srbije" u hali 2 Beogradskog sajma (ul. Bulevar Vojvode Mišića 14) u Beogradu.

Programom sajma sporta Sportska strana Srbije predviđeno je predstavljanje sledećih organizacija (Državne institucije i udruženja) - Ministarstvo omladine i sporta Srbije, Sportski savez Srbije, Olimpijski komitet Srbije, Paraolimpijski komitet Srbije, Zavod za sport i medicinu sporta Srbije, Antidoping agencija Srbije (ADAS), Vojvođanski sekretarijat za sport, USSS, Udruženje medicine, Udruženje profesora, Udruženje novinara, fakulteti, itd; kao i sportovi iz svih pet (5) kategorija, među kojima su: fudbal, košarka, odbojka, vaterpolo, atletika, tenis, plivanje, tekvondo, karate, džudo, vazduhoplovstvo, badminton, konjički sport, mačevanje, triatlon...
Takođe, programom sajma predviđeno je održavanje i Devetog po redu, Nacionalnog seminara za stručno usavršavanje sportskih radnika u sistemu sporta Republike Srbije, kao i izložbe pod nazivom "Riznica srpskog sporta".

Radno vreme Sajma je od 10 do 19 sati. Ulaz je slobodan.

Detaljnije na internet strani Sajma sporta ...

 

 

Komentari