Vesti Passo Tonale - Aprilsko skijanje sa agencijom Boreas Travel

Passo Tonale - Aprilsko skijanje sa agencijom Boreas Travel

Passo Tonale, ITA | 28.02.2016. | boreastravel.rs
tonale presena 540x328 boreas3

Kategorije

Povezane strane

Pitomi i šumoviti predeo Passo del Tonale i Adamelo ski centra nude široke mogućnosti za zaljubljenike u zimske sportove. Ovo potpuno modernizovano, dobro opremljeno skijalište, nudi 100 km alpskih i 22 km nordijskih staza za sve nivoe skijanja, od početničkog do profesionalnog i akrobatskog, a sve sa garantovanim snežnim pokrivačem. Čitava oblast ima jedinstvene mogućnosti za snowboard, nordijsko skijanje, helio skijanje ali čak i za tehniku telemark. Adamelo freestyle arena je pravi raj za one koji vole ski i snowboard freestyle, a tu je i deo parka za početnike. Kao dodatak tu je klizalište, tjub staze i sankanje sa haskijima u psećim zapregama. Garantovan je dobar provod za sve.

Planine su isto tako lepe kao što je njihov veličanstven i miran ambijent, pa i ako niste skijaš uživaćete u ovom remek delu prirode sami, sa prijateljima ili porodicom.
Svih 100 km staza su povezane u jedan sistem, a visina im varira od 1.121 m do 3.000 m od sela Temu preko Presena glečera sa Pontedilenjom i Paso Tonaleom između. Od Presena glečera do Pontedilenja nalazi se jedna od najdužih staza u Evropi – 11 km bez zaustavljanja.

Doživite ovo skijalište u aranžmanu agencije Boreas travel koji obuhvata:
– prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd – Temu – Beograd
– smeštaj na bazi 7 noćenja u hotelu Sciatori*** - Temu

Specijalna ponuda - 7 polupansiona + 6 dana ski pass + prevoz + 3 ski časa
   - 02.04. - 09.04.2016.  -  490 eur
   - 09.04. - 16.04.2016.  -  420 eur

Detaljnije....

 

Galerija slika

Komentari