Vesti Krvavec - XI tradicionalna "Luža" u nedelju 27. marta

Krvavec - XI tradicionalna "Luža" u nedelju 27. marta

Krvavec | 25.03.2016. | luza.si
Luza11 2a

U subotu i nedelju 26-27. marta 2016. na Krvavcu se održava tradicionalna "Luža". Ovo je jedanaesta uzastopna godina kako udruženje "DOBR" na početku proleća priprema najluđe, mokro, atraktivno i zabavno takmičenje na snegu.
Luža je jedinstven događaj u Sloveniji, gde su zimska i letnja sezona spojene u nezaboravno iskustvo. Skijaši i snowboarderi svoj spust završevaju na vodenom delu na sredini skijške staze. Obučeni u najrazličitije lude kostime, izvode vratolomije sa spektakularnim akrobatskim skokovima. Zabava i druženje je svake godine sve bolje.

Ove godine je planiran vikend događaj, odnosno 2-dnevni program zabave i takmičenja. Subota je namenjena za pripreme, treninge, oglede i društvene igre,.. U nedelju, nakon predhodnih prijava za učešće od 11,00 do 13,30h sledi zvanično takmičenje u kategorijama ski, snowboard i ostalo. Od 13,30 do 14,30 je Firefly SUP Challenge a zatim sledi prateći program.

Naravno, najboljima sleduju vredne nagrade, a za sve ostale nezaboravan provod i druženje na snegu uz Hip-hop koncert na Plaži. Za sve amaterske i profesionalne fotografe je pripremljeni takmičenje - FOTO konkurs "FotoLUŽA 2016." , gde će se takmičiti za titulu najbolje fotografije "Luže".

 

Galerija slika

Komentari