Vesti Kopaonik - Letnja sezona počinje u subotu 23. juna

Kopaonik - Letnja sezona počinje u subotu 23. juna

Kopaonik | 21.06.2018. | kopaonikonline.com
KopSummerOpening18 800x486

Kategorije

Letnja sezona na Kopaoniku  zvanično počinje 23. juna 2018. godine kada sa radom počinju svi letnji sadržaji "Skijališta Srbije" kao i kompletan outdoor program namenjeni ljubiteljima planinskog odmora.

Oni koji su željni avanture biće u prilici da uživaju u planinskom biciklizmu, paraglajdingu, safari turama i vožnji kvadova po off road stazama. Za sve posetioce koji vole sporiji tempo, tu su panoramsko razgledanje žičarom, streličarstvo, pešačke ture, škola jahanja i aktivnosti zabavnog parka Kopaonik – Avantura park, bob na šinama, zip line, tjubing, teretana na otvorenom dok su za najmlađe goste rezervisani sportsko – edukativni kampovi.

Na dan otvaranja letnje sezone na Kopaoniku, 23. juna 2018. godine, TO Raška u saradnji sa Opštinom Raška organizuje besplatan prevoz iz Raške do Kopaonika preko Jošaničke Banje i Rudnice. Polazak autobusa u 11:00 časova sa autobuske stanice, povratak u 21:00 čas, nakon završetka programa.

Prvog dana letnje sezone korišćenje svih sadržaja će biti bespaltno za sve postioce.

U toku je i izgradnja veštačke ski staze, na lokaciji Krst – staza 3a, u dužini od 780 metara koja bi trebalo da bude izgrađena do kraja juna i koja će skijašima omogućiti skijanje tokom cele godine.

Tokom letnje sezone Skijališta Srbije će organizovati 4 promotivna Top vikenda, u okviru kojih će turisti moći da ostvare popust od 15 posto na sve sadržaje – avantura park, tjubing, zip lajn, bob na šinama, skijanje na veštačkoj stazi…

Termini promo TOP SUMMER vikenda u letnjoj sezoni 2018. su:
– Bike – mountain cart vikend (06. – 08. jul)
Popust od 15 posto na cenu dnevnih karta. Tokom trajanja ovog vikenda za decu važi popust na sve sadržaje.
– Adrenalin vikend (20. – 22. jul)
Popust od 15 posto na cenu pojedinačnih karata za zip line, bob na šinama i tjubing. Tokom trajanja ovog vikenda za decu važi popust na sve sadržaje.
– Avantura vikend (03. – 05. avgust)
Popust od 15 posto na cenu karta. Tokom trajanja ovog vikenda, za decu važi popust na sve sadržaje.
- Planina za sve (24. – 26. avgust)
Popust od 15 posto na cenu pojedinačnih i dnevnih karta na sve sadržaje.

 

Galerija slika

Komentari