Vesti Knjaževački skijaši na FIS dečijem takmičenju Vratna 2013.

Knjaževački skijaši na FIS dečijem takmičenju Vratna 2013.

Vratna, Slovačka | 27.01.2013. | knjazevacke vesti
vratnalogo2013

Mladi Knjaževački skijaši članovi Skijaške reprezentacije Srbije postigli su odlične rezultate na dečijem FIS takmičenju u Slovačkoj - Vratna 2013. Izvanredan usph u konkurenciji stotinak takmičara iz Austrije, Slovenije, Nemačke, Češke, Hrvatske, Rusije,Latvije, Ukrajine,Rumunije, BIH, Holandije…..

Članovi pionirske reprezentacije Srbije na takmičenju su Barbara Bogdanović, Jelisaveta Radovanović, Marta Dinić, Mihajlo Djordjević, Dimitrije Milošević i Mateja Minić, svi iz Smučarskog kluba "Midžor".

Mihajlo Đorđević osvojio je šesto mesto u slalomu. Jelisaveta Radovanović osvojila je 14. mesto, Marta Dinić 18. mesto, dok je Barbara Bogdanović posle ponovljene vožnje naparvila grešku i nije završila trku. Dimitrije Milošević bio je 28. pošto je propustio šansu za još bolji plasman posle dobre prve vožnje.

Najmlađi učesnik takmičenja Mateja Minić fascinirao je prisutne svojom vožnjom, ali su neiskustvo i nedostatak koncetracije učinili da pred samim ciljem na, lakom delu staze,zajaše kapiju i ostane bez plasmana.

Trener Matic Jeraša prezadovoljan je rezultatima, imajući u vidu jačinu i rang takmičenja i konkurenciju od preko sto smučara iz  Austrije, Holandije, Nemačke, Slovenije, Litvanije, Rusije, Rumunije, Bosne i Hercegovine. Naše reprezentativce očekuju nova iskušenja na FIS dečijem takmičenju u Češkoj.

Danas, 27.01.2013. svi su prisustvovali trci FIS Svetskog kupa u slalomu za žene u Mariboru u Sloveniji. Iskoristili su priliku za slikanje sa našom Nevenom Ignjatović koja je na ovoj trci Svetskog kupa startovala sa 52. pozicije.

           Autor Ljiljana Pavlović

Galerija slika

Komentari