Vesti Jahorina - Retro ski opening od 13-16. decembra

Jahorina - Retro ski opening od 13-16. decembra

Jahorina | 12.12.2018. | OC
Skiopening018b 960x600

Zahvaljujući sistemu za vještačko osnježavanje stanje na jahoriniskim stazama je odlično i OC Jahorna će spremno dočekati Retro ski opening od 13-16. decembra 2018. godine kada će u pogon biti pušteni, pored ski lifta Poljice i šestosed Poljice i Ogorjelica, i za najmlađe ski vrtić Poljice i novoizgrađeni ski vrtić Rajska dolina.

Ski karta će moći da se kupi na prodajnim mestima Poljice, Ogorjelica, Bistrica i Rajska dolina, a svi će moći da iskoriste neverovatan popust na ski karte od 70%.

Dobar porovod na Jahorini ne jenjava, tako će svi posetioci Jahorine 15.decembra imati priliku da uživaju uz pesme Crvene jabuke, dok se za 29.12.2018. sprema poseban spektakl, koncert Lepe Brene, kojim će na Jahorini početi novogodišnje slavlje.

Ako se po jutru dan poznaje, na Jahorini nas očekuje izvanredna skijaška sezona. Za prvih deset dana rada ski centra, prihodi od prodaje ski karata su uvećani za gotovo 100% u odnosu na isti period prošle godine, dok je podsećanja radi, prošla zimska sezona na Jahorini bila rekordna po svim parametrima.

 

 

Komentari