Vesti Fischer - Race Team nastavlja da raste!

Fischer - Race Team nastavlja da raste!

AUS | 04.05.2017. | fischersports.com
fischersiebenhoferramona6 800x486

Nakon potpisivanja ugovora sa Eva-Mariom Brem još jedna vrhunska austrijska skijašica je pristupila Fischer Race Familiji. Štajerka Ramona Siebenhofer će na trkama u predstojećoj sezoni voziti sa Fischer skijama i cipelama.

Sa 25-godišnjom Ramona Siebenhofer u Fischer Race porodici i austrjski Speed Team u sezonu 2017/18 biće još jači.

"Imam super osećaj sa Fischer skijama i cipelama od samog početka i ja sam oduševljena što sam postala deo Fischer Race porodice. Obzirom da sam austrijanka, ja sam, naravno, veoma srećna da sam u prilici da se trkam na proizvodima iz austrijska porodična firme Fischer. Moj cilj za predstojeću sezonu je da budem među najboljima na Olimpijskim igrama u Pieongchang i da postignem vrhunske rezultate u FIS Svetskom kupu. Radujem se ostvarivanju ovih ciljeva, zajedno sa Fischer-om," izjavila je Ramona Siebenhofer, sa optimističkim pogledom u budućnost.

Fischer-ov Racing Director Siegi Voglreiter je srećan zbog novog ugovora sa Štajerskom skijašicom: "Drago mi je da možemo da pozdravimo našeg novog člana Ramonu Siebenhofer. Ona će biti velika prednost za Fischer Race porodicu u ženskim brzim disciplinama. Zajedno sa Nici Schmidhofer ćemo imati jak tim od austrijskih skijašica i u budućnosti sa uzbuđenjem očekujem njihov dalji napredak."

Ugovor sa Fischer-om su već potpisali:
- Eva-Marija Brem, veleslalom pobednica iz sezone 15/16, a koja se nakon oporavka od povrede sa velikim optimizmom vraća u takmičarsku sezonu 17/18.
- Nici Schmidhofer, aktuelni svetski šampion u Super G. Sa Fischer skijama se nada uspešnoj predstojećoj olimpijskoj sezoni
- Roland Leitinger, osvajač srebrne medalje na Svetskom prvenstvu, sa zadovoljstvom je produžio ugovor sa Fischerom.

 

Galerija slika

Komentari