Vesti FIS kup na Jahorini: Pobjednici u veleslalomu Žana Novaković i Igor Laikert

FIS kup na Jahorini: Pobjednici u veleslalomu Žana Novaković i Igor Laikert

Jahorina | 07.03.2013. | nezavisne.com
fiskupjahorina2013veleslalom2

Pobednici trke održane u sredu 06.03.2013. u okviru 12. Međunarodnog "Fis kupa Jahorina 2013" u veleslalomu u ženskoj i muškoj kategoriji su Žana Novaković i Igor Laikert, oboje iz BiH.

Drugo mesto u ženskoj kategoriji pripalo je Roni Kiek iz Izraela, a treće Nataliji Papaioanu iz Grčke. Drugo mesto u muškoj kategoriji pripalo je Svetoslavu Georgievu iz Bugarske, a treće Dardanu Dehariju iz Makedonije.

Najboljima su medalje dodeljene na ceremoniji proglašenja pobjednika, saopšteno je Srni iz Organizacionog odbora takmičenja.

Početak takmičenja u slalomu zakazan je za četvrtak u 9.30 časova, a u 14.00 časova predviđena je ceremonija proglašenja pobednika, nakon čega se takmičenje zatvara.

Međunarodni "Fis kup Jahorina 2013", na kojem učestvuje oko 80 učesnika iz 15 zemalja koji se takmiče u slalomu i veleslalomu, sinoć je na Jahorini otvorila ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske u ostavci Nada Tešanović.

Organizator međunarodnog kupa je Smučarsko-planinarsko društvo "Jahorina".


        Foto: palelive.com



Žana Novaković i Igor Laikert pobjednici i u slalomu na Jahorini


Srna - 07.03.2013.

Pobjednici 12. Međunarodnog "Fis kupa Jahorina 2013" u slalomu u ženskoj i muškoj kategoriji su Žana Novaković i Igor Laikert, oboje iz BiH.

Drugo mjesto u ženskoj kategoriji pripalo je Paraskevi Mavridou, a treće Mariji Samarinou, obje iz Grčke, dok je drugo mjesto u muškoj kategoriji osvojio Antonio Ristevski iz Makedonije, a treće Svetoslav Georgiev iz Bugarske.

Najboljima su medalje dodijeljene na ceremoniji proglašenja pobjednika, nakon čega je takmičenje zatvoreno, rečeno je Srni u Organizacionom odboru takmičenja.

U okviru 12. Međunarodnog "Fis kupa Jahorina 2013" juče je održano takmičenje u veleslalomu u ženskoj i muškoj kategoriji. Najbolji u ovoj smučarskoj disciplini takođe su bili Žana Novaković i Igor Laikert.

Drugo i treće mjesto u ženskoj kategoriji pripalo je Roni Kiek iz Izraela i Nataliji Papaioanu iz Grčke, dok je drugo i treće mjesto u muškoj kategoriji pripalo Svetoslavu Georgievu iz Bugarske i Dardanu Dehariju iz Makedonije.

Međunarodni "Fis kup Jahorina 2013", na kojem je učestvovalo oko 80 učesnika iz 15 zemalja, 5. marta je na Jahorini otvorila ministar porodice, omladine i sporta u ostavci Republike Srpske Nada Tešanović.

Organizator međunarodnog kupa je Smučarsko-planinarsko društvo Jahorina.

 

 

Komentari