Vesti Durmitor - Hotel "Durmitor" i bungalovi za 2,8 mil EUR

Durmitor - Hotel "Durmitor" i bungalovi za 2,8 mil EUR

Žabljak, MNE | 25.03.2014. | ekapija.com
zabljak 20142

Stečajna uprava Ski centra "Durmitor" raspisala je novi oglas za prodaju istoimenog hotela sa pripadajućim zemljištem i 13 bungalova na Žabljaku, po početnoj ceni od 2,8 mil EUR.

Zainteresovani građani i preduzeća do 31. marta mogu dostavljati ponude, koje će biti otvorene 14. aprila u 11 sati u prostorijama Ski centra "Durmitor" na Žabljaku.

Stečajna uprava je potencijalnim kupcima ponudila hotel "Durmitor", ukupne površine od 2,37 hiljada kvadratnih metara, zemljište od 36,75 hiljada metara kvadratnih, kao i tri tipa bungalova.

U pozivu se navodi da hotel "Durmitor" čine suteren površine 660 metara kvadratnih, prizemlje od 707 kvadrata, prvi i drugi sprat od 694 kvadrata i potkrovlje od 313 kvadrata. Na prodaju je osam većih bungalova, čija je površina od 54 do 61 kvadratni metar, četiri manja od po 36 kvadrata i jedan vanstandardni, od osam kvadrata.

Iz stečajne uprave je objašnjeno i da budući kupac ima obavezu da u radni odnos na neodređeno preuzme šest radnika preduzeća.

Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju preduzeća i građani koji uplate depozit od 10% početne cene. Za kupca će biti izabran onaj koji ponudi najveću cenu uz preuzimanje šest radnika, a kupoprodajni ugovor će biti zaključen najkasnije deset dana od javnog nadmetanja.

 

Galerija slika

Komentari