Vesti Atomic ski cipele za sezonu 2015/2016

Atomic ski cipele za sezonu 2015/2016

| 30.12.2015. | Beosport
16 atomic hawx 640

Atomic ski cipele za sezonu 2015/2016 su opremljene najsavremenijom tehnologijom koja vam omogućava maksimalnu kontrolu i udobnost dok skijate:

1. Memory Fit  - sa novom memory Fit tehnologijom svaki deo ski cipele, plastična školjka u gornjem i donjem delu i unutrašnja čizma, poprima antomiju vaših stopala i potkolenice i permanentno zadržava taj oblik. Adaptacija podrazumeva proširenje do 6mm po sredini ski cipele i čak do 10mm u delu skočnog zgloba i risa. Rezultat je perfektan osećaj u ski cipelama, tj. veća udobnost i bolja preciznost dok skijate.
2.  Carbon Spine - karbonski umeci u zadnjem delu pospešuju energičnost pri njenom savijanju ka napred, a pritom daje nam direktniji prenos energije na skije. Ova tehnologija povećava ubrzanje iz zaokreta u zaokret.
3.  3m Thinsulate insulation – lagan i sasvim nov dizajn unutrašnjih čizmi sa 3M Thinsulate toplotnom izolacijom greje vaša stopala, a posebno delove najiloženiji hladnoći kao što su prsti.
4.  Power Shift - nagib ski pancerice može biti podešen do 13, 15 i 17 stepeni, kao što i fleks iste ski cipele može biti povišen ili smanjen za +/-10, po želji skijaša.
5.  I Flex Zone - elastična zona sačinjena od specijalnih elastomera uklanja neželjene vibracije od skije, ali takođe i prašta greške skijaša.
6.  Dynashape – revolucionarna pena unutrašnje čizme koja se individualno oblikuje prema nozi uz pomoć telesne toplote i obezbeđuje vrhunsku udobnost i izuzetan prenos energije na ivice skije. Atomic podržava i usvaja Sidas tehnologiju Boot Fitting-a, sa željom da pospeši ukupan fit i preciznost u Atomicovim ski pancericama – individualizacija

Pomenućemo samo neke od sjajnih ski cipela Redster i Hawk serije. Redster Pro 120 je vrhunska pancerica dizajnirana za superiorne skijaše, koji žele uske i udobne pancerice. Dizajnirane su tako da se slažu sa novom XT serijom skija. Carbon Spine daje pancerici bolju stabilnost i savršen prenos snage.

Ski cipela Hawk 110 je malo mekša od modela Hawk 120 i Hawk 130 i u samom je vrhu Atomic Hawk linije. Isto tako, poseduje Memory Fit i Power Shift tehnologiju. Revolucionarni SoleFlex na gazištiu pancerice povećava balans, daje bolji osećaj i kontrolu. Uložak je sa 3M Thinsulate Platinum izolacijom koja čini da vaša stopala budu topla i u najhladnijim  danima.

Pancerica Hawk 1.0 90 W specijalno je dizajnirana za dame. Umereno je tvrdog fleksa i posebno je prilagođena anatomiji ženske noge, što omogućava lakšu kontrolu skija prilikom vožnje. Poseduje Clima Foam, što je čini izuzetno toplom i u izuzetno hladnim danima, i idealnom kako za rekreativne, tako i za napredne skijašice.

Ski opremu Atomic u Srbiji prodaje BEOSPORT - Beograd

 

Komentari