Ski Centri Bosna i Hercegovina Vlašić Vlašić - Rekonstrukcija skakaonice u hotel

Vlašić - Rekonstrukcija skakaonice u hotel

vlasic rekonstrukcija skakaonice u hotel

Na zahtjev naše firme, Ozon d.d. Travnik, napravljena je video prezentacija idejnih rješenja novih projekata na planini Vlašić. Radi se o savremenim, modernim i funkcionalnim objektima koji svojim izgledom neće odudarati od planinskog ambijenta koji ih okružuje.

U video prezentaciji koju ćemo vam ovom prilikom pokazati uključena su idejna rješenja hotela i restorana „Skakaonica“ sa vidikovcem i šetnicom na Babanovcu, caffe restorani na završnim stanicama ski liftova Babanovac i Markovac, etno selo „ Šantić“ sa kućicama za odmor i vještačkim jezerom, farmom za domaće životinje, igralištem, te još mnoštvom drugih objekata zabavnog i rekreativnog karaktera.

 


Ovaj vrlo ambiciozan projekat, koji će zahtjevati mnogo rada i finansijskih ulaganja kako bi se realizovao, dokaz je da mi u firmi Ozon d.d. radimo vrlo ozbiljno na tome da Vlašić postane renomirana turistička destinacija u Bosni i Hercegovini, regijonu, ali i šire.

Cilj nam je da Vlašić postane prepoznatljiv brend ove zemlje, koji svojim gostima garantuje samo najbolje. Ovu odličnu video prezentaciju uradili smo u suradnji sa našim prijateljima iz firme „Makea“ d.o.o. Sarajevo na čelu sa dipl.arch. Damirom Karakašem, kojima se ovom prilikom i zahvaljujemo na vrhunskoj usluzi koju su nam pružili.

U nastavku ćemo na našim web stranicama pratiti realizaciju po fazama ovog, ali i drugih naših projekata. Pratite nas putem weba ili preko facebook-a i saznajte prvi šta je novo na Vlašiću.
Sva prava na idejne projekte su zaštićena i ne smiju se skidati sa naše stranice.

       Izvor: Ozon d.d. Travnik, A.Dž. 18. 10. 2016.

--------------------------------

Nabavka sjedešnice Babanovac, Vlašić 

www.ozon.ba   3. Octobar 2016.

Nedavno je završen prvi deo vrlo važnog projekta, a to je nabavka sjedešnice, odnosno četveroseda.

lift003

Projekat nabavke sedešnice ima za cilj da našim gostima, skijašima, u budućnosti ponudi još bolje uslove za skijanje .

Nova sedešnica bit će instalirana na mjestu starih ski liftova Babanovac I i II. Sa montažom sjedešnice započinjemo u aprilu 2017. godine, odmah po završetku skijaške sezone 2016/2017. godine, ali i po okončanju neophodnih zemljanih i drugih pripremnih radova.

Početna stanica sedešnice bit će postavljena na mestu početne stanice ski liftova Babanovac I i II, te će biti opremljena ulaznom trakom za skijaše.

Zavšna stanica sedešnice bit će postavljena 100 metara duže u odnosu na sadašnju završnu stanicu ski liftova Babanovac I i II, što će skijašima omogučiti da lakše pristupe ski stazama.

Uz sve ovo, ali i konstantan rad na proširenju, poboljšanju i zatezanju staza, nastojimo da našim gostima, skijašima omogućimo što lepši ugođaj i što bolje uslove za skijanje na planini Vlašić.
-------------------------------------
      - 2017 - žičara nije montirana...
      - 2018 - žičara nije montirana...
      - 2019 - žičara nije montirana...

 

 


Srodne strane