Ja odoh sutra ujutro na 4 noći, a komentari ovde su mi dosta pomogli u planiranju rute, tako da ako vreme bude zadovoljavajuće prvi dan je predviđen za Gerlitzen, drugi za Nassfeld, treći verovatno Turracher Hohe, a četvrti Tarvisio. Inače, biće to prvi put na ovim prostorima, inače skijam na Kopu od malih nogu i nikako da se pomerim...Uglavnom šaljem utiske, jedino se za suprugu malo plašim pošto je sve ovo prilično strmije od Kopa (posebno Nassfeld), a ona skija tek treću godinu, ima svega 7-8 skijaških dana iza sebe. Jel može neko od vas iskusnijih da napiše brojeve najlakših staza u Nassfeldu, a da im se može lako pristupiti...?

Uglavnom šaljem utiske, jedino se za suprugu malo plašim pošto je sve ovo prilično strmije od Kopa (posebno Nassfeld), a ona skija tek treću godinu, ima svega 7-8 skijaških dana iza sebe. Jel može neko od vas iskusnijih da napiše brojeve najlakših staza u Nassfeldu, a da im se može lako pristupiti...?
Odgovor sa citatom
Ova što je porediš sa Marinim vodama je ok, to je ona vozila... Vidi ako se njoj svidi tamo mi ćemo Nassfeld sigurno ponoviti, ali tamo idemo isključivo zbog mene :o Znam za tu stazu u Tarvisiu što je svi hvale, ali ja sam shvatio da tamo ipak ima više plavih staza...
Idemo kolima, a ispred smestaja polazi i skibus.

).