BTW pumpa se zove Hrušcica a ovo je site firme koja prodaje skipasove sa popustom http://www.skipasstravel.si/info/ (imaš i cenovnik)![]()
BTW pumpa se zove Hrušcica a ovo je site firme koja prodaje skipasove sa popustom http://www.skipasstravel.si/info/ (imaš i cenovnik)![]()
Sad i zvanično, radno vreme skipasstravel kancelarije na Petrolovoj stanici Hrušice (to je ta pred tunel Karavanke) je od 7 do 12. Na žalost mi ćemo tuda proći znatno kasnije, ali nekome možda bude od pomoći.
Ova tema, Austrija - Gerlitzen Alpe, mi se često gubi. Tačnije kad otvorim podforum Austrija nema je, pa moram da kliknem na zadnju stranu stranu Austrije, pa opet na prvu da bi se pojavila ova i još neke teme.
Inače, posle iščitavanja više tema, guglanja i slično, moram da priznam da ste me kupili sa Gerlicenom.Nikada ranije nisam skijao u Austriji i mislim da je krajnje vreme za to. Najverovatije ću sa skibusom na produženi vikend u Tarvisio i Gerlicen. Jedina nedoumica je da li da teglim ski opremu odavde ili da tamo rentiram? Znam da je gubljenje vremena tamo čekati u ski servisu, ali kako se snaći sa svom opremom, putnim ruksakom i koferčetom?
Ako se svi ostali snađu snaći ćeš se i ti.
Nije to tegljenje strašno, ali bih ti predložio pre da rentiraš na licu mesta. Jeste da ćeš izgubiti malo vremena prvog dana, ali zato svaki sledeći dan ćeš ko gospodin čovek do gore u cipelama, tamo te čekaju suve i tople cipele, lepo se namontiraš i na sneg. U suprotnom ćeš svaki dan gubiti po malo vremena jer i to dok se izvuče sva oprema iz busa ne traje 2 min. Samo vodi računa, ne rentiram opremu pa ne znam iz prve ruke, ali čuo sam da je tamo renta dosta skupa.
Zaboravio sam da napisem da se po programu ide i jedan dan u Tarvisio, pa cu morati i tamo da rentiram. Verujem da ce mi to biti manje cimanje, nego da se sa skijama sam vucaram i po Beogradu i pre i posle puta. Nasao sam neku cenu da je dnevna renta od 28 do 35 evra, u zavisnosti da li su basic ili VIP skije. Da li je to realna cena tamo? Deluje skupo, ali prezivecu tri dana.
Evo i Gerlitzen ušao u krug pravih skijališta (onih sa lavinama):
![]()
Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)