Originalno postavljeno od
stekan
Cijena apartmana je 45 Eura/dan i ukljucuje nocenje za cetiri osobe + koristenje bazena i saune.
Ideja moje prethodne poruke je da treba pretraziti Web, a slicnih apartmana na toj jednoj Web lokaciji ima na stotine (mozda i hiljade). Adresa je
www.tiscover.at. Apartman koji ja koristim je jedan od najjeftinijih, ali nisam sve pregledao, pa mozda vi nadjete i jeftinije. Ovaj "moj" apartman bih da sacuvam za sebe, ali ako se potrudite, lako cete ga naci.
Ja sam prije par godina potrosio stotine sati na Web-u dok nisam nasao odgovarajuci smjestaj. Sad imate adresu i treba vam malo vremana, puno volje i poznavanje engleskog ili njemackog jezika.
Sto se tice vize, potvrda rezervacije sa Web-a je validna (bar za austrijski konzulat u BiH), a koji su jos papiri potrebni, to morate sami provjeriti. Prevoz je naravno vlastiti. Sa sengenskom vizom vam ne treba prolazna viza za Sloveniju.
Usput, nedavno sam razgovarao sa dvjema damama iz turisticke agencije Zepter Passport ovdje u Banjoj Luci i pokazale su mi svoje aranzmane za Austriju, gdje sam nasao apartmane cija je cijena sa ski passom vrlo blizu ovog sto ja placam. Telefon agencije je +387 51 213 394.