Originalno postavljeno od
vucko1
Po kompjuteru kombija, sam put tj. rad motora je trajao 16.5 sati (delimicno racunajuci i voznju po Beogradu dok smo se skupljali). Kao sto Mare rece , stajali smo usput, a imali smo i vecu pauzu u Italiji u jednom outlet centru.
Sto se tice espresso kafe, u Italiji, po pumpapama, esspreso i makiato je 1 EUR, a kapucino 1.4 EUR. Naravno, svaki je vrhunski.
U FR je malo drugacije. U restoranima na stazi je espresso 2.0 - 2.5 EUR pa do velike kafe sa mlekom koja je, cini mi se, 3.5 EUR. Caj je tu negde oko 3 EUR. Pizza (koja je fatansticna) u jednom restoranu na stazi se krece od 13-15 EUR.
U samom mestu su cene po kaficima malo manje. Mi smo za nas 7 u jednom pub-u platili racun okruglo 50 EUR (svi smo imali po dva pica, vecinom pivo).
Bageti su oko 1.0 EUR. Mi smo ih narucivali na tzv. recepciji nase zgrade, pa smo ih ujutru imali sveze
Sirevi u posebnim radnjama sa sirevima su od 17 do 30 EUR za kg. Vina se mogu naci od 5-6 EUR pa na vise (ne znam za kvalitet i ukus istih jer ih ne pijem, ali ovi sto ih piju kazu da su odlicna).
Ostale potrebstine su tu negde po ceni. "Problem" je, po meni, sto su te samoposluge male (standardne) i nisu diskontne, pa ne mozemo ocekivati cene kao u Lidl-u ili Aldi-ju. Za takvo snabdevanje je bolje stati negde u neki megamarket u Italiji.
Kada se predje u Francusku vozis se lokalnim putem i mozes samo da naidjes na te manje samoposluge po lokalnim ski mestima kao sto su i u L2A.