Strana 6 od 9 PrvaPrva ... 45678 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 51 do 60 od 86

Tema: Ishrana skijasa

če gevara avatar
    Datum registracije
    08.01.2011
    Skije / Bord
    Нордика Енфорсер

Podrazumevano

Gdje nabavljaš i koliko plaćaš? Ima li kod nas?

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od sasacg Pogledati poruku
    ako ce da vam bude kao nama posle Slobe,ja ga ne bih dirao
    Dobar

Super Member Grazer avatar
    Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    43

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od gevara Pogledati poruku
    Gdje nabavljaš i koliko plaćaš? Ima li kod nas?
    Mislim da ima u merkatoru. Inace kupujem u Austriji
    History is made by those who dare to break the rules.

Ski legenda skiman avatar
    Datum registracije
    05.05.2007
    Skije / Bord
    Fischer RC4 WC GS, Atomic SL 12 pb
    Godina
    59

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Grazer Pogledati poruku
    kern oil ili budevino ulje je nezamenjiv dodatak salati, bez toga ne mogu da zamislim salatu
    Tako je .......u Steiermarktu je to "Kuerbiss kern ol"......Ja mislim, da bi ga trebali nači u Tušu ili Merkatoru......Od ovih što se prodaju najbolji je od Gee Slovenska Bistrica (ali nigjde u trgovinama nećete naći 100 %, jer se prodaje samo salatno ulje u razmeru 60/40 % mešano sa bijelim uljem) .....mi uzimamo
    100 % kod seljaka....

Super Member Grazer avatar
    Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    43

Podrazumevano

To je kod njih nacjonalni dodatak salatama, bez toga nema salate a i ja sam se s godinama navukao
    History is made by those who dare to break the rules.

Super Member
    Datum registracije
    11.12.2011
    Godina
    52

Podrazumevano

Kao što ja od kad sam jednom probao "aceto balsamico" da stavim u salatu. Od tad ako stavim bilo koje obično sirće, kao da sam stavio razređivač.

Što se ovog bučnog ulja tiče, Slovenci su ga, koliko vidim, i registrovali kao slo proizvod u eu pa sad postoji Slo ulje i At ulje.
    Pogledaću ovih dan kod nas u mercatoru/rodi da li ga ima. Kolika cena može da se očekuje? Ako nema, moraću na neki vikend na Krvavec na skijanje i šoping ulja. Što se mora, nije teško.

Za skiman-a
    Pazite samo koga ćete da namestite umesto ovih sad. Da se ne zaj***** kao mi pa da posle nekoliko godina opet vam se vrate ovi isti kao bumerang, samo presvučeni.
    Još nešto, od kad u Slo jeziku imate slovo ü?

Datum registracije
    05.05.2007
    Skije / Bord
    Godina
    59

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Grazer Pogledati poruku
    To je kod njih nacjonalni dodatak salatama, bez toga nema salate a i ja sam se s godinama navukao
    A šta misliš, kako je to kod nas??

Datum registracije
    05.05.2007
    Skije / Bord
    Godina
    59

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od gio Pogledati poruku
    Kao što ja od kad sam jednom probao "aceto balsamico" da stavim u salatu. Od tad ako stavim bilo koje obično sirće, kao da sam stavio razređivač.

Što se ovog bučnog ulja tiče, Slovenci su ga, koliko vidim, i registrovali kao slo proizvod u eu pa sad postoji Slo ulje i At ulje.
    Pogledaću ovih dan kod nas u mercatoru/rodi da li ga ima. Kolika cena može da se očekuje? Ako nema, moraću na neki vikend na Krvavec na skijanje i šoping ulja. Što se mora, nije teško.

Za skiman-a
    Pazite samo koga ćete da namestite umesto ovih sad. Da se ne zaj***** kao mi pa da posle nekoliko godina opet vam se vrate ovi isti kao bumerang, samo presvučeni.
    Još nešto, od kad u Slo jeziku imate slovo ü?
    Tog slova mi nemamo....zato ga i ne pišem....Cena pola litre tog ulja je kod nas u Hoferu 6 e.....nije baš jeftino.....Tako je , austrijanci su pi...deli, kada smo ga mi registrirali, jer smo uspeli dokazati da je izvorno Štajersko ulje naše...oni mugu imati svoje Steiermarkishe kurbiss kern oel...(što je u stvari isto)...Čisto sumnjam, da češ ga dobiti na Krvavcu, jer Ljubljančani i okolina, ga ne upotrebljavaju u salati, mada se u večim trgovinama i kod njih dobije...

http://www.youtube.com/watch?v=B_3QFUGQ31I Što se tiče ovih demonstracija.....ovu gamad treba sve promjeniti, svi su imali ruke u pekmezu, klasična klientelističko-nepotistička hobotnica, koja je ugrabila jedan tako lijepi grad što je Maribor....ali največi problem je baš u tome, da ako svu ovu političku gamad kod nas promjenimo nemamo ama baš ni jednog političara, za kojeg bi mogli reći, da je pošten...nadam se da če sutra sve proteči bez nekih velikih izgreda-mada čisto sumnjam Ovo je totalni off, i jaz se zbog toga iskreno izvinjavam...
    Izmenio/la skiman; 02.12.2012 u 14:38.

Super Member
    Datum registracije
    11.12.2011
    Godina
    52

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od skiman Pogledati poruku
    Tog slova mi nemamo....zato ga i ne pišem....Cena pola litre tog ulja je kod nas u Hoferu 6 e.....nije baš jeftino.....Tako je , austrijanci su pi...deli, kada smo ga mi registrirali, jer smo uspeli dokazati da je izvorno Štajersko ulje naše...oni mugu imati svoje Steiermarkishe kurbiss kern oel...(što je u stvari isto)...Čisto sumnjam, da češ ga dobiti na Krvavcu, jer Ljubljančani i okolina, ga ne upotrebljavaju u salati.
    Ako budem dolazio, biće to autom pa mogu i do Maribora posle skijanja. Samo da me 22.12. ne dohvati neka revolucija ili šta slično. Prošli put kad sam bio u Slo počeo je rat posle 5 dana.
    :-D

Što se tiče tog slova, video sam da ga delo koristi. Zato mi je bilo čudno.

Ski legenda trendo avatar
    Datum registracije
    20.04.2008
    Skije / Bord
    Turno freeride ski
    Godina
    57

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od ibane Pogledati poruku
    Obavezna pauza za sendvic i mozda jos nesto a ako sam na Kopaoniku onda pod obavezno se svraca na krofne i kuvano vino u Rtanj. To jedino kad sam bio u Banskom pre 7-8 godina pa smo svracali na full rucak ali posle toga treba vremena da se to provari. Sad neka laksa varijanta. A inace cokoladice i bonzite bas i nisu prakticne ako se nose u rancu jer se stvrdnu pa mozes zube da polomis. Neki drugi predlog sem krem bananica ? I ja posle hocu da smrsam .
    debeli ali srecni

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •