Uvjek pravim pauzu za rucak oko pola 1. nema nista lepse sesti napolje, greje sunce i odmorim jedno pola sata, naklopam se i onda pun snage se vratim na teren.
Uvjek pravim pauzu za rucak oko pola 1. nema nista lepse sesti napolje, greje sunce i odmorim jedno pola sata, naklopam se i onda pun snage se vratim na teren.
History is made by those who dare to break the rules.
Pola sata ili sat pauze da se nakrkas i ides dalje punim tempom nije bas najpametnije resenje, ali dobro skontao sam da si mlad pa ne kapiras neke stvari. Slazem se sa Crazy-em za izgubljeno vreme na skijalistu u koliko toliko prime time-u. Bolje je i pametnije da se vratis u hotel sat ranije nego da to potrosis kad na stazama nemanikoga.
Ko prica o krkanju, daleko od toga. jedna solja tople cokolade ili neka corbica cisto da ugreje i onda dalje. kad sam bio mlad i ja sam samo daj sto vise, nema pauze. Sad kad sam stariji uzivam u svakom delu skijanja maksimalno a deo sklijanja je i popodnevna pauza za corbu ili toplu cokoladu
History is made by those who dare to break the rules.
Obavezna pauza za sendvic i mozda jos nesto a ako sam na Kopaoniku onda pod obavezno se svraca na krofne i kuvano vino u Rtanj. To jedino kad sam bio u Banskom pre 7-8 godina pa smo svracali na full rucak ali posle toga treba vremena da se to provari. Sad neka laksa varijanta. A inace cokoladice i bonzite bas i nisu prakticne ako se nose u rancu jer se stvrdnu pa mozes zube da polomis. Neki drugi predlog sem krem bananica? I ja posle hocu da smrsam
.
BTW niko ovde nije spominjao kao jedno od glavnih da kazem "poslastica" koje se zimi jedu ili zimska salata a to je kiseo kupus. Inace jel ste stavili kupus za ovu zimu
?
Prva asocijacija na skijašku užinu, bar za mene:
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=oIlMRjFt7es
Ko daje na skijanju sve od sebe, treba i da jede......Jel hočete još da vas ložim???
Svinjska mast sa čvarcima debelo namazana na kruh i crni luk (pa može i češnjak)....mmmmm...nema boljeg....skije same idu.....
(nedaj bože da ti se podrigne.....odmah je skijalište rezervirano samo za tebe)
![]()
A ako ostane cvaraka ili slanine ostatak ide na donju plohu pa da vidis onda kako ide![]()
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)