Ma polomim ih ili zgnjecim pa jos ako se otope onda ni na sta ne lice. Za vodu u rancu imam ovako nesto
http://www.trekkinn.com/outdoor-moun...reamer/10016/p
samo zna da zaledi. Imam i drugi sa neoprenom ili kako se vec zove ali nikako da uzem da ih iskombinujem.
Nego šta, svaka familija koja da nešto na sebe ima u podrumu bure kiselog kupusa ..........i u njega ukopamo po nekoliko glavi kupusa...tek toliko, da se nađe za novogodišnje sarme....jedemo ga u salati sa uljem od tikve (ne znam, kod nas se to zove bučno ulje-znam da toga vi nemate, al isto znam da kad ga probate odmah hočete flašu tog ulja za sebe)....onda se jede uz pečene kobasice, krvavice i slićnu jaku hranu, isto tako uz pržene jetrice....a naravno napravi se i neki segedin gulaš.....Ma sama dijetalna hrana, uz koju mi navire slina na usta....Sportska /skijaška prehrana..o tome se radi....
Da se zna o čemu je govora....ovo mi zovemo Štajersko crno zlato (Štajerska je pokrajina u SLO gdje ja živim sa glavnim gradom Mariborom, gdje su sada jake demonstracije protiv gradonačelnika/župana idiota Kanglera, koji neče da odstupi. Sutra su največe demonstracije u historiji Maribora pod sloganom Gotof je (slično kao srbski pokret Otpor i vaš slogan Gotov je sa kojim ste bacili Miloševića)....) ...
ako ce da vam bude kao nama posle Slobe,ja ga ne bih dirao
![]()
![]()
![]()
kern oil ili budevino ulje je nezamenjiv dodatak salati, bez toga ne mogu da zamislim salatu
History is made by those who dare to break the rules.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)