Originalno postavljeno od
salto
Dragi forumasi , u svrhu edukacije ovog sektora (ski servisiranje) ali nikako , napominjem nikako u svrhu reklamiranja, posto kod nas u Srbiji postoji jako puno itekako kvalitetnih servisa,mozemo jednu nedelju prikazati, za aktivne forumase sta sve podrazumeva servisiranje skija.Zbog opasnosti od mogucih vrlo opasnih povreda sam zabranio pre 4 godine prisustvo stranaka u radionici jer umalo nisam ostao bez palca i iste te godine me je katapultiran bord iz masine udario u ledja (u oba slucaja je bilo zapitkivanje stranaka i tzv vrzmanje oko sektora rada masina i usled umora jednostavno popusti koncetracija servisera(u oba slucaja nije ostecen board-skija

).Voleo bih da vidite sta znaci postotak posmaka kod brusenja skija (baze i kantne) razliku rucnog i masinskog ostrenja , donjeg minusa u 4 ugla , kako i zasto odabirati bocni ugao , kako uraditi servise u licnoj praksi.Najavite se jednu nedelju (nas neradni dan) pa cemo vam , naravno uz slikanje i snimanje

vrlo rado prikazati sve.Naravno ovo je sve u svrhu promovisanja ovog obaveznog sektora (servisiranja) u paleti priprema za skijanje .Ko je zainteresovan moze se prijaviti da odredimo dan i da uz kaficu i naravno uz rad prodiskutujemo o ovoj temi .Takodje pozivam i ostale kolege da urade isto i da sklonimo jednom za svagda famu o nestrucnosti nasih ski servisera.Takodje molim kolege da ne promovisu svoje servise vec samo servisiranje skija, voleo bih takodje da i sam Admin prisustvuje verovato ce imati sta da postavi na portal
veliki POZDRAV svima
Goran