Strana 171 od 398 PrvaPrva ... 71121161169170171172173181221271 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 1.701 do 1.710 od 3975

Tema: Novosti sa Stare planine

Super Member sunCica avatar
    Datum registracije
    02.03.2009
    Skije / Bord
    Atomic Cloud 8

Podrazumevano

Ovo su slike od juče i prekjuče. Danas je napadalo još 10cm.
    Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    49

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od sunCica Pogledati poruku
    Staze
    Staze konjarnik i sidro su fantastične staze. Sidro (sunčana dolina se valjda zove) jeste najbolja staza u Srbiji po meni, staza jeste strma, ali nije nagnuta ni levo ni desno, široka, sve vreme isti nagib, staza me je očarala .
    Ako je tako, onda sledece sezone probajte obavezno Tornik i stazu Zmajevac, cekam utiske...

http://www.skijanje.rs/forum/showpos...&postcount=676 (Zmajevac je prva i druga slika levo)

Super Member sunCica avatar
    Datum registracije
    02.03.2009
    Skije / Bord
    Atomic Cloud 8

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od macak011 Pogledati poruku
    Ako je tako, onda sledece sezone probajte obavezno Tornik i stazu Zmajevac, cekam utiske...

http://www.skijanje.rs/forum/showpos...&postcount=676 (Zmajevac je prva i druga slika levo)
    Ne hcala, predaleko je, jedino šansa je da svratimo usput tamo ako idem s dragim na Žabaljak na seminar, ako moj dragi ide i ako je dragi. Dakle jako male šanse.
    Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...

Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

Zlatibor predaleko?? Pa meni je to iz bg najblize, ne znam, mozda gresim..? Doduse, kao usputna stanica sa Kopa ili SP i nije bas, naravno, ali za vikend skijanje je najblize Beogradu...ne racunam Divcibare...

Steta u svakom slucaju, Zmajevac je za mene najlepsa crna staza u Srbiji, idealno ravna i siroka sa konstantnim padom, u senci, pa je uvek odlicna.

Senior Member
    Datum registracije
    28.05.2009

Podrazumevano

Naravno da je najblize skijaliste od Beograda i Novog Sada ne racunajuci Divcibare.

A kad je covek vec tu Torniku se moze pridodati i Mokra Gora pa da bude jedan ekstra produzeni vikend
    Izmenio/la Tadija_91; 10.04.2012 u 19:36.

Member
    Datum registracije
    24.10.2011
    Skije / Bord
    Fischer

Podrazumevano

Objasni mi Macak011, kako se to po tebi brze stize na Zlatibor nego na Kop? Meni od centra BG-a do Konaka na Kopu po suvom treba oko 3h, a do Uzica je veoma tesko stici za manje od 3h, plus penjanje do Tornika. Ibarska je neuporedivo opasnija deonica za voznju od kombinacije BG-Pojate-Krusevac-Brus-Brzece-Kop!!!

Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od djolea Pogledati poruku
    Objasni mi Macak011, kako se to po tebi brze stize na Zlatibor nego na Kop? Meni od centra BG-a do Konaka na Kopu po suvom treba oko 3h, a do Uzica je veoma tesko stici za manje od 3h, plus penjanje do Tornika. Ibarska je neuporedivo opasnija deonica za voznju od kombinacije BG-Pojate-Krusevac-Brus-Brzece-Kop!!!
    Moze na Kop i preko Josanicke, ibarska magistrala, jel tako? Pricam sta je blize u KILOMETRIMA, ne sta je BRZE vremenski, u SATIMA ili sigurnije u smislu saobracaja.. Eto tako BLIZE..

Super Member jopopo avatar
    Datum registracije
    03.10.2010
    Skije / Bord
    Rossignol Radical Mutix R11
    Godina
    53

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od djolea Pogledati poruku
    U toku februara sam išao par puta na Kopaonik, bilo je dosta snega po putevima, to znaš. Od mog stana u BG do Konaka mi je trebalo uvek oko 3.5h, prvenstveno zbog vozila koja su se sporije kretala i što sam morao da stavljam lance kod Jarma, opet zbog drugih koji su blokirali put pa sam morao da stanem.

Sa druge strane dva puta sam išao do Zlatibora i od stana do centra Zlatibora mi je trebalo tačno 3h!!! Koristio sam auto-put do skretanja za Mladenovac, zatim Topola, Rudnik pa Milanovac i dalje klasika. Čak sam jednom i u povratku od Tornika do kuće putovao 3h i 10min. Ovom rutom se izbegne ibarska tj koristi se samo nekih 25km a tu je put korektan (ukupno 215km). Jedino ima više krivina ali zato nema vozila, nema kamiona.

Eto, čisto da imaš u vidu i tu mogućnost.

Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od jopopo Pogledati poruku
    U toku februara sam išao par puta na Kopaonik, bilo je dosta snega po putevima, to znaš. Od mog stana u BG do Konaka mi je trebalo uvek oko 3.5h, prvenstveno zbog vozila koja su se sporije kretala i što sam morao da stavljam lance kod Jarma, opet zbog drugih koji su blokirali put pa sam morao da stanem.

Sa druge strane dva puta sam išao do Zlatibora i od stana do centra Zlatibora mi je trebalo tačno 3h!!! Koristio sam auto-put do skretanja za Mladenovac, zatim Topola, Rudnik pa Milanovac i dalje klasika. Čak sam jednom i u povratku od Tornika do kuće putovao 3h i 10min. Ovom rutom se izbegne ibarska tj koristi se samo nekih 25km a tu je put korektan (ukupno 215km). Jedino ima više krivina ali zato nema vozila, nema kamiona.

Eto, čisto da imaš u vidu i tu mogućnost.
    Da potvrdim rutu, po savetu @jopopo koristio istu samo sa sat vremena zakasnjenja (kasnili u polasku), odlicna varijanta! Elem, blize, kako god da okrenes!

nego, odosmo mi u off, ajde neko nek se javi sa stare, ima li skijanja, dajte neku slikicu!
    Izmenio/la Tadija_91; 10.04.2012 u 19:36.

Ski legenda ibane avatar
    Datum registracije
    01.12.2004
    Skije / Bord
    Fischer Progressor 8+
    Godina
    50

Podrazumevano

Ovde je tema: Novosti sa Stare planine !!!

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 3 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 3)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •