Strana 172 od 398 PrvaPrva ... 72122162170171172173174182222272 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 1.711 do 1.720 od 3975

Tema: Novosti sa Stare planine

Super Member vlada019 avatar
    Datum registracije
    12.11.2006

Podrazumevano Skijanje na Staroj planini do 1.maja

Na Staroj planini vreme ide naruku skijašima, jer se uprkos toplijim danima sneg i dalje drži
    Ovogodišnja skijališna sezona ide na ruku zaposlenima u JP “Skijališta Srbije”, bar kad je reč o Staroj planini, odnosno o novom centru na Jabučkom ravništu i Babinom zubu. Uprkos toplijim danima sneg se ovde još drži, tako da je skijanje i dalje moguće, što se nije desilo godinama unazad.

detaljnije http://vesti.knjazevac.org.rs/?p=23580
    http://www.staraplanina-babinzub.info

http://www.knjazevac.org.rs

Najsvezije informacije vezane za Opstinu Knjazevac i njenu okolinu.....
    Stara planina - Babin zub - Banjica - Baranica - Ravna - ...itd
    Prodaja placeva i nekretnina Stara planina
    http://nekretnine.knjazevac.org.rs/

Member
    Datum registracije
    24.10.2011
    Skije / Bord
    Fischer

Podrazumevano

jopopo i macak011
    Pa vi ste neki opaki vozaci. Milun Vesnic (visestruki sampion u reliju) mi je pricao pre par god kako je JEDANPUT prevezao od Sevojna (koje je kudikamo blize od Zlatibora) do BG za 2h15min, jer je bio iznerviran sto su mu ukrali auto. A vi, carsijski vozaci vozite do Zlatibora za 3h, po snegu. Bravo!!!
    Beograd je sirok pojam, al sam ja po SUVOM uspevao za tacno 3h da iz CENTRA stignem do Konaka. A taj put vozim prosecno bar 5 puta u sezoni.

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    49

Podrazumevano

Care, ne pazis na casu - jopopo ti je rekao da je za 3.5 sata stigao od stana u bg do konaka, a da je PREKO MLADENOVCA stigao za 3h do Zlatibora. Dakle, NE SVE VREME IBARSKOM, nego autoputem, pa preko Mladenovca pa izadjes na Rudniku... A sto se mene tice, ajmo opet malo unazad posto ne citas pazljivo nego se zaleces - ja NISAM rekao da vozim 3h ni do Zlatibora ni do Kopa, vec sam pricao o tome sta je KRACE u KILOMETRIMA, pa samim tim i blize Beogradu, a ne sta je BRZE vremenski, u satima.

A i ne znam sta si se uvatio carsijske voznje, ne vozimo svi isto niti vozimo iste automobile, niti je put uvek jednako opterecen. Nemam ja nista protiv da ti ili reli vozac mozete da stignete iz vasih stanova do konaka kuda god ocete i za koliko ocete, prosto me bas briga koliko tebi treba, a koliko Vesnicu ili Sumaheru recimo, ja samo kazem da je centar Zlatibora BLIZI U KILOMETRIMA - dakle rastojanje, razdaljina - nego centar Kopaonika, od Slavije recimo, ne obaziruci se da li za tu manju razdaljinu treba VISE VREMENA ako se ide onuda ili ovuda, ima snega ili nema snega... jel' to toliko komplikovano?!?

I, uzgred budi receno, kad smo se vracali sa Zlatibora snega je bilo mozda do iznad Uzica i to samo pored puta - kolovoz je bio suv i neopterecen vozilima sve vreme...

E, da, meni da su ukrali auto, mogao bi da vozim samo nogobus, Vesnicu svaka cast sto ih ima vise komada, bas mi je drago zbog njega... ispravi me ako gresim, on je bese u alfama pobedjivao budzene jugice, jel tako?!? Ne znam kako se zvao sin, a kako cale, mislim na sina...
    Izmenio/la macak011; 12.04.2012 u 00:43.

Member
    Datum registracije
    24.10.2011
    Skije / Bord
    Fischer

Podrazumevano

macak011
    Joj, bas si se isprimao, kad te nije mrzelo ovoliko da piskaras
    Meni je prioritet BLIZE i BEZBEDNIJE, a samim tim i LAGODNIJE za voznju, pogotovo ako je vikend u pitanju, gde je vreme prioritet.

Nije bitno u cemu je Vesnic i koga pobedjivao, vec da je AKTUELNOM SAMPIONU toliko trebalo, dok ovde neki navode brze vreme od njegovog, PO ZIMI.
    Pozz

Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

A ti si sve ovo pisao da bi mene isprimao, sta?!? Bravo.

Vidi momcino, to sta je tebi prioritet, "tebi je", ja znam sta pricam, a nepreciznost iskaza i nerazumevanje elementarnih jedinica mere za rastojanje, vreme i brzinu me izludjuje ("meni je") jer sam inzenjer, jbg...

A cisto me zabole za neke ex-nazovi-sampione, mladji narastaj sam imao prilike da gledam uzivo na Uscu i tih godina je doticni bio prvak na kruznim stazama sa jednom od dve alfe 155 superturizmo - da ne pricam da nisu imali konkurenciju..bzvz, nije vredno komentara...a ja cu se sad mudro povuci, pa ti nastavi da me "primas"

Super Member jopopo avatar
    Datum registracije
    03.10.2010
    Skije / Bord
    Rossignol Radical Mutix R11
    Godina
    53

Podrazumevano

70km/h u proseku puta 3h jeste 210km Od Sevojna do Zlatibora se stiže za 25min ako voziš 70km/h u proseku, takođe.

I otkud znaš da sam ja "čaršijski" vozač? Možda sam vicešampion u reliju?

Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od jopopo Pogledati poruku
    I otkud znaš da sam ja "čaršijski" vozač? Možda sam vicešampion u reliju?
    "Izlazim iz mraka i prepadam te buuu!!! Ja sam trovac, lozac, reli vozac. Car, kralj, prvak u skoku u dalj. Kada udaram, udaram tesko kao malj.."

Jopopo - Duka Dizel

Ski legenda trendo avatar
    Datum registracije
    20.04.2008
    Skije / Bord
    Turno freeride ski
    Godina
    57

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od macak011 Pogledati poruku
    "Izlazim iz mraka i prepadam te buuu!!! Ja sam trovac, lozac, reli vozac. Car, kralj, prvak u skoku u dalj. Kada udaram, udaram tesko kao malj.."

Jopopo - Duka Dizel
    aaaaaleeee ale ale ale, we are the champions

Super Member HEROES avatar
    Datum registracije
    11.12.2011

Podrazumevano

Macak...sin se zove Mikica Vesnic,jednom prilikom ga pita novinar,posle pobede na jednoj trci,mislim da je Beranovac bio u pitanju,da prokomentarise trku,a on ce:"Mom ocu je bila zelja da ja obalim rekord staze, i ja sam ga obalio,i ako su mi suljale gume".Sad ovo nema veze sa skijanjem,ali je zanimljivo,inace nasi Uzicki reli vozaci,a ima ih dosta,mnogo vole da seru,pogotovo vec legendarno prejebavanje za koliko je ko stigao do Beograda,svasta se tu moze cuti.

Super Member vlada019 avatar
    Datum registracije
    12.11.2006

Podrazumevano Predstavljanje Stare planine na Svetskom kongresu o snegu u Andori.

Mogućnosti ulaganja u razvoj planinskog turizma u našoj zemlji, na primeru Stare planine, predstavljene su na Svetskom kongresu o snegu u Andori.
    O mogućnostima tih ulaganja govorio je državni sekretar za turizam Goran Petković.
    Svetski kongres o snegu i planinskom turizmu u organizaciji Svetske turističke organizacije (UNSTO) traje do 13. aprila, a ima za cilj da održava konstruktivni dijalog između ključnih aktera, stručnjaka iz celog sveta , o aktuelnim pitanjima i budućim izazovima planinskog turizma.......

one koje zanima ceo tekst http://vesti.knjazevac.org.rs/?p=23610
    http://www.staraplanina-babinzub.info

http://www.knjazevac.org.rs

Najsvezije informacije vezane za Opstinu Knjazevac i njenu okolinu.....
    Stara planina - Babin zub - Banjica - Baranica - Ravna - ...itd
    Prodaja placeva i nekretnina Stara planina
    http://nekretnine.knjazevac.org.rs/

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 10 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 10)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •