Strana 122 od 398 PrvaPrva ... 2272112120121122123124132172222 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 1.211 do 1.220 od 3975

Tema: Novosti sa Stare planine

Super Member Roman avatar
    Datum registracije
    09.11.2010
    Godina
    58

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od SRB_PI Pogledati poruku
    ма само да има снега, мене више неће видети на стази...
    A u sumi? Mislim...

Super Member SRB_PI avatar
    Datum registracije
    26.01.2010
    Skije / Bord
    NITRO ROOK
    Godina
    31

Podrazumevano

чим добијем потврду, јавим...

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    49

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od SRB_PI Pogledati poruku
    поново сам исцимао ћалета, питаћу га шта радити по том питању, ал мислим да унапред знам одговор...
    Ja sam pokusao da insistiram na zapisniku doktora, zvao GSS, GSS zvao docu, tezina povrede takva da Aleksa (u ovom konkretnom slucaju) u sopstvenoj reziji nadje prevoz do bolnice - doktor bio voljan da izda pismeni uput nadleznoj ustanovi - potpuno nepotrebno jer je Aleksa vec hitan slucaj. Pismeni izvestaj o tezini povrede odbio da izda - na zahtev ostecenog mislim da bi MORAO - klasican odjeb, ali ok, mogu da razumem. GSS MORA da uradi izvestaj o skijaskoj nesreci, na zahtev ostecenog moze da se dobije verovatno. GSS NIJE obezbedio imena SVIH ucesnika nesrece - propust, ali objektivno pomaganje unesrecenom ima prednost pa je razumljivo.Medjutim, SS NIJE uradio obebedjenje dokaza, popis imena ucesnika nesrece, fotogafisanje mesta nesrece, sakupljanje dokaza, obavestavanje MUP-a, itd, itd - teska povreda postupka uzrokovana neznanjem, javaslukom i nesposobnoscu SS, Sefa staza, redara i turisticke inspekcije Babinog Zuba. Bolidi. Mogu oni da budu super momci, duhoviti i to sve, ali to je kao da pekaru das da prodaje lekove u apoteci, a mesaru da ugradjuje vestacki kuk...

Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Roman Pogledati poruku
    @macak011
    Za pripremanje staza sam govorio konkretno za cetvrtak, petak i subotu. Nedelja mi je jasna, u 13.30h temperatura je bila oko +10 C pa je morao da bude kacamak. Generalno tokom cele nedelje su imali problema sa tabanjem staza.
    Ja sve mislim da ima veze to sto je sve prirodni sneg, sto su im seli na kitchmu da sto pre prorade sve staze, pa su SS-ovci iskopavali oba 4seda, sve to po jakom vetru i kijametu, pa sredjuj napajanje, odjednom imaju krsh staza umesto samo dve, presing da sve proradi sto pre, itd, itd. Na kraju krajeva taj deo posla SS radi odlicno, zaista. Ipak je ovo tek pocetak, ima tu dosta posla, nisu uigrani. Ali ova druga strana u vezi odrzavanja reda na skijalstu na sta ih Zakon obavezuje - e tu su zesci sarlatani, vezare i volovi. Ne daj Boze neko da pogine, ubica bi im 'ladno skijao ostatak dana po Konjarniku ili gondoli, pa otisao kuci posle nes kafice u lobiju hotela. Eto, toliko. Dzabe svo vase lopatanje kad ne znate da sacuvate dokaze protiv mamlaza, kad vec niste znali da ih uklonite na vreme sa skijalista. I to vazi listom za SVA skijalista u Srbiji i za SVAKU stazu. Pravi skijaski redari u Srbiji su misaona imenica. Fuj!

Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

evo ga imidz za sledecu sezonu na stazama, kamikaze cuvajte se Ja vidim da me Pirke podseca na nekog poznatog lika iz bliske proslosti, ne mogoh da se setim...eh, mladosti!
    Priložene slike Priložene slike    

Junior Member
    Datum registracije
    13.10.2009

Unhappy

Citirati Originalno postavljeno od macak011 Pogledati poruku
    Aj posto vas udavih sranjima, evo lepih stvari. Bili smo opet gosti kod Slavise i teta Nadice i opet je bilo neponovljivo i fantasticno. Prvo noc smo prespavali kod baka Milice uz pucketanje smederevca jer smo se kasno najavili i mesta u vili nije bilo, ali smo zato montirali lance na toplom,u njenoj stali u senu pored njene kuce - napolju veje i sece mraz, a unutra mirise seno, toplo, fenomenalno! Stavljeni lanci za 5 minuta - inace ja imam problem sa tim, zadnja vuca pa dok zavuces lanac iza tocka i zakacis, mecku da rodis - nizak auto, bez dizalice nista!

Sve vreme smo bili na hrani kod teta Nadice, ja bolju klopu ni kod kuce nisam jeo! Njena zeljanica, pa knjazevacki sir - kupili 7 kila! - pa slatko od cega-sve-ne, pa ajvar, pa sarmice, pa pihtije, pa belmuz, pa domace kiselo mleko - ljudi, ono je vrh, zaista! Iz trpezarije uvek izadjem propisno natovaren! Da ne kazem kako prija kad drugi gosti uzmu gitaru pa zapevaju domace hitove od pre 30 i kusur godina! Pa crno vino..! Nije lako sutra skijati u takvim uslovima!

Sledece vece smo prespavali u Vili Babin Zub, po prvi put u sobi na spratu: satelitska televizija, topla i cista soba, gomila peskira i tople vode - pravi uslovi za opustanje posle skijanja! Ujutru opet tovar sa zeljanicom pa pravac na stazu - inace, probudilo me sunce direktno u oci kroz prozor - jel moze lepsi pocetak dana posle onog kijameta u subotu?!?

Jos jednom veliko hvala Vili Babin Zub, Slavisi, teta Nadici i baka Milici na divnom gostoprimstvu, ponovo cemo drage volje biti vasi gosti, a nadam se bar jednom i leti, ne samo zimi!

Inace, cuo sam da je njihova kuhinja jedna od boljih na Staroj Planini - ne znam, ostale nisam probao, a ni ne zelim - ova mi je vise nego odlicna i dovoljna!

Sudeci po visini snega, bice ovde skijanje do maja ili cak juna! Vidimo se vrlo brzo gore, vec neki od sledecih vikenda, u martu!
    A ne pomenu moju gitaru

Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od peratrta Pogledati poruku
    A ne pomenu moju gitaru
    Pa kako nisam covece?!?

"Da ne kazem kako prija kad drugi gosti uzmu gitaru pa zapevaju domace hitove od pre 30 i kusur godina!"

Super Member SRB_PI avatar
    Datum registracije
    26.01.2010
    Skije / Bord
    NITRO ROOK
    Godina
    31

Podrazumevano

evo ga imidz za sledecu sezonu na stazama, kamikaze cuvajte se Ja vidim da me Pirke podseca na nekog poznatog lika iz bliske proslosti, ne mogoh da se setim...eh, mladosti!

Junior Member
    Datum registracije
    13.10.2009

Podrazumevano

Pa kako nisam covece?!?

"Da ne kazem kako prija kad drugi gosti uzmu gitaru pa zapevaju domace hitove od pre 30 i kusur godina!"
    izgleda da se jos nisam probudio

Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od peratrta Pogledati poruku
    izgleda da se jos nisam probudio
    Sto ustade tako rano (10h), pa nisi na skijanju?!?

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •