Strana 115 od 398 PrvaPrva ... 1565105113114115116117125165215 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 1.141 do 1.150 od 3975

Tema: Novosti sa Stare planine

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    49

Podrazumevano

Aj posto vas udavih sranjima, evo lepih stvari. Bili smo opet gosti kod Slavise i teta Nadice i opet je bilo neponovljivo i fantasticno. Prvo noc smo prespavali kod baka Milice uz pucketanje smederevca jer smo se kasno najavili i mesta u vili nije bilo, ali smo zato montirali lance na toplom,u njenoj stali u senu pored njene kuce - napolju veje i sece mraz, a unutra mirise seno, toplo, fenomenalno! Stavljeni lanci za 5 minuta - inace ja imam problem sa tim, zadnja vuca pa dok zavuces lanac iza tocka i zakacis, mecku da rodis - nizak auto, bez dizalice nista!

Sve vreme smo bili na hrani kod teta Nadice, ja bolju klopu ni kod kuce nisam jeo! Njena zeljanica, pa knjazevacki sir - kupili 7 kila! - pa slatko od cega-sve-ne, pa ajvar, pa sarmice, pa pihtije, pa belmuz, pa domace kiselo mleko - ljudi, ono je vrh, zaista! Iz trpezarije uvek izadjem propisno natovaren! Da ne kazem kako prija kad drugi gosti uzmu gitaru pa zapevaju domace hitove od pre 30 i kusur godina! Pa crno vino..! Nije lako sutra skijati u takvim uslovima!

Sledece vece smo prespavali u Vili Babin Zub, po prvi put u sobi na spratu: satelitska televizija, topla i cista soba, gomila peskira i tople vode - pravi uslovi za opustanje posle skijanja! Ujutru opet tovar sa zeljanicom pa pravac na stazu - inace, probudilo me sunce direktno u oci kroz prozor - jel moze lepsi pocetak dana posle onog kijameta u subotu?!?

Jos jednom veliko hvala Vili Babin Zub, Slavisi, teta Nadici i baka Milici na divnom gostoprimstvu, ponovo cemo drage volje biti vasi gosti, a nadam se bar jednom i leti, ne samo zimi!

Inace, cuo sam da je njihova kuhinja jedna od boljih na Staroj Planini - ne znam, ostale nisam probao, a ni ne zelim - ova mi je vise nego odlicna i dovoljna!

Sudeci po visini snega, bice ovde skijanje do maja ili cak juna! Vidimo se vrlo brzo gore, vec neki od sledecih vikenda, u martu!

Super Member SRB_PI avatar
    Datum registracije
    26.01.2010
    Skije / Bord
    NITRO ROOK
    Godina
    31

Podrazumevano

нећу да дижем прашину око тога што неко није одрадио посао до краја, ал бих био пресрећан кад се такви случајеви не би дешавали...

Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

Nije to dizanje prasine, ali takve stvari se ne bi desavale u tolikom broju kad bi RADILI svoj posao KAKO VALJA. Mislim da je nije pravi problem u tome sto momci NECE, nego bre NE ZNAJU sta treba da rade - nit' su citali zakon, nit' imaju znanja, a "polozili" su ispit za redara, nit' im je neko rekao ili pokazao sta i kako treba da rade - a okej su momci, oce i da se nasale i pomognu i korektni su - ali samo ljudski, ne i strucno - to NIJE dovoljno! Bre, nije! Al dzaba sve ovo, javasluk je to, srpska posla...cuvaj glavu svojoj deci i sebi kako znas i umes, nema druge...ti probaj sa ovim likom iz planet bajka nesto da se dogovoris, a ako nece da prizna ili ga boli ona stvar, udri po glavi iz svih oruzja, advokati i to, ko ga jb bre!

Super Member Roman avatar
    Datum registracije
    09.11.2010
    Godina
    58

Podrazumevano

[IMG]picturewiev (62)[/IMG]

Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Roman Pogledati poruku
    [IMG]picturewiev (62)[/IMG]
    nema nista.. :(

Datum registracije
    09.11.2010
    Godina
    58

Podrazumevano

Pokusavam da provalim kako se postavlja slika... moram da zovem sina pomoc.

Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Roman Pogledati poruku
    Pokusavam da provalim kako se postavlja slika... moram da zovem sina pomoc.
    Nema potrebe, evo ovde sve pise
    http://www.skijanje.rs/forum/showpos...&postcount=468

Datum registracije
    09.11.2010
    Godina
    58

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od macak011 Pogledati poruku
    da li je uspelo... Izgleda da jeste, ova slika je namenjena svim idiotima da shvate sta su sve u stanju da naprave.
    Priložene slike Priložene slike  

Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

Dusa mala.. bice sve u redu, samo snage i strpljenja. A ti idioti.. stoka je to.

Senior Member Bitterman avatar
    Datum registracije
    10.12.2011
    Skije / Bord
    Volkl Racetiger SC; Coreupt Banger
    Godina
    36

Podrazumevano

Jao pa secam se ove devojcice,katastrofa. Zao mi je zbog svih povredjenih,zelim vam brz oporavak.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •