Strana 277 od 719 PrvaPrva ... 177227267275276277278279287327377 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 2.761 do 2.770 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

Super Member jopopo avatar
    Datum registracije
    03.10.2010
    Skije / Bord
    Rossignol Radical Mutix R11
    Godina
    53

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od DRAGON Pogledati poruku
    Da li je neko isao preko Rudnice? Kazu da bi tu trebalo da je najbolja situacija...idem u petak gore, napred cetiri zimske, napred nove, bas dobre, a pozadi su srednja zalost...

Lance imam, a stavljao sam ih jednom u zivotu.
    Put preko Rudnice je poslednji saniran (najnoviji ) i sa južne strane je faktički, tako da je uvek najprohodniji i najčistiji, bez lanaca se ide kao od šale. Baš sam pitao radnike u hotelu koji koriste dnevno taj put i kažu da se ne sećaju koje godine je put bio u lošem stanju i da su morali lance da montiraju. Ne znam gde živiš i gde si smešten ali ako ti je sve jedno biraj put preko Rudnice.

A što se lanaca tiče, YouTube je čudo, nađi video, pogledaj kako se za 30 sekundi monira lanac

Ski legenda
    Datum registracije
    28.12.2006
    Godina
    51

Podrazumevano

Nego...

gledam ski info za kop i primecujem da zadnjih mesec dana skoro svaki dan pada,debeli minus, a visina snega na stazama ne raste. 65cm +-5cm vec mesec dana :(

Junior Member
    Datum registracije
    15.10.2009

Podrazumevano Put

Da li je neko danas putovao do/od Kopa. Planiram ujutru lastinim busom iz BGa da krenem, pa me interesuje kakav je put? Mislim da lasta ide preko Brzeca.
    Pozz

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    49

Podrazumevano

vest sa SS sajta - Kop dobija radare.

http://www.skijalistasrbije.rs/stran...ine-na-stazama

Inace, na slici je skijas koji ide 188(!!), verovatno km/h, jer ako su mph, onda je to jos gore, a u tekstu kaze: " Svi skijaši i borderi moći će da vide brzinu kojom se kreću na displej ekranima uređaja."

NO COMMENT

Addicted to Snow DRAGON avatar
    Datum registracije
    14.03.2006
    Skije / Bord
    Fischer RC4 Supercomp Pro

Podrazumevano

Super, treba ocekivati jos veci broj bolida koji ce pokusavati da obore rekord i ubiju nekog.

Super Member
    Datum registracije
    23.10.2010
    Skije / Bord
    Fischer Progressor SLC

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od macak011 Pogledati poruku
    vest sa SS sajta - Kop dobija radare.

http://www.skijalistasrbije.rs/stran...ine-na-stazama

Inace, na slici je skijas koji ide 188(!!), verovatno km/h, jer ako su mph, onda je to jos gore, a u tekstu kaze: " Svi skijaši i borderi moći će da vide brzinu kojom se kreću na displej ekranima uređaja."

NO COMMENT
    Meni je ovo interesantna stvar
    Taman da uporedim njihov brzinomer sa sportstrackerom koji koristim na telefonu. Na njemu sam najvecu brzinu postigao 88 km/h

Junior Member
    Datum registracije
    08.02.2012

Podrazumevano

Pozdrav svima.
    Iako sam se tek registrovao, vec duze vreme pratim forum. Za pocetak imam jedno pitanje u vezi za temom (izvinjavam se sto prekidam diskusiju oko merenja brzine)
    Da li neko ko je trenutno na Kopu moze da mi kaze kakvo je vreme ovih dana? U cetvrtak dolazim a koliko vidim na prognozama necu se bas proslaviti kad su u pitanju vetar i niske temperature.

Super Member
    Datum registracije
    21.11.2007

Podrazumevano

@gordond, ne moze savrsenije biti, od ovog danas. U cetvrtak vec oblacno, a za vikend javljaju sneg, ali sa Kopaonikom se nikad ne zna, prevrtljiv je.

Super Member
    Datum registracije
    21.11.2007

Podrazumevano

Zanimljiva visina snega na Kopu.
    Priložene slike Priložene slike  

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    49

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od ski&sun Pogledati poruku
    Meni je ovo interesantna stvar
    Taman da uporedim njihov brzinomer sa sportstrackerom koji koristim na telefonu. Na njemu sam najvecu brzinu postigao 88 km/h
    Akcenat je na njihovoj "reklami": skijas koji "ide samo 188 km/h"(!!!) i "displej ekrani" - pleonazam. Bas se vidi da su SS-sajtovci profi

Inace, rekord "brzog skijanja" na svetu je 251.4 km/h, dok je brzinski rekord FIS spusta oko 160 km/h...

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 4 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 4)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •