Strana 276 od 719 PrvaPrva ... 176226266274275276277278286326376 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 2.751 do 2.760 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

Super Moderator Tadija_91 avatar
    Datum registracije
    20.09.2007
    Skije / Bord
    193 Nordica Enforcer 93 + 196 Volkl Two
    Godina
    33

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od jopopo Pogledati poruku

...toliko sam popizdeo da sam gađao štapom jednu budalu i vrhom štapa pogodio u glavu (tu sam i gađao). Na svu sreću lik nije imao kacigu pa ga je bolelo.
    Stvarno je ocajna skijaska kultura, nego sta uradi ovaj pa si morao da ga gadjas stapom u glavu?
    www.skimagare.info

photo by Pizzeria-Tina
    Brezovica-ovde je Srbija najlepsa

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    49

Podrazumevano

@jopopo:
    Uff, ja bio ubedjen da si prosao bez cimanja, culi smo se kad si krenuo na uspon... Bas mi drago za stap i glavu bez kacige, krivo mi sto je doslo do toga. Znam kako je kad prokuva...

Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Tadija_91 Pogledati poruku
    Stvarno je ocajna skijaska kultura, nego sta uradi ovaj pa si morao da ga gadjas stapom u glavu?
    Na Zlatiboru kad su takmicari (citaj mamlazi) ski kluba Cacak omasili malog Pavla, ja sam ih jurio da im drzim slovo, jopopo je to ipak mnogo mirnije od mene podneo. Ja sam pravi zivac, a on je covek, k'o apaurin! Mogu samo da zamislim sta je ovaj put bilo, zato i ne pitam...

Super Member jopopo avatar
    Datum registracije
    03.10.2010
    Skije / Bord
    Rossignol Radical Mutix R11
    Godina
    53

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Tadija_91 Pogledati poruku
    Pa okrenuo je pored mog deteta (7 godina) u velikoj brzini tako da su njegovi repovi zakačili vrhove skija mog deteta iako je imao celu planinu ispred sebe. Pri tome sam ja stajao 5m niže i video šta se sprema, počeo da vičem na sav glas 'EEEJ, 'EEEJ i digao štap da ga upozorim da se pomeri ali je mamlaz napravio što je napravio. Štap je taman bio u položaju za ispaljivanje pa sam ga lansirao. Prvo je stao i hteo da se svađa ali sam mu prišao i drugi štap stavio pod grlo. Ja nisam nasilan čovek i stvarno se kajem i zbog ovoga što sam uradio ali je prevršilo svaku meru i očigledno je jedini način sila da se preduprede nemili događaji.

Pre toga je još par njih bilo jako blizu incidentne situacije ali sam se drao kao lud i sprečio posledice osim jednog matorog bordera koji je zakočio na 2m od deteta i sasuo ga snegom.

Da je bilo gužve pa da razumem...

Addicted to Snow DRAGON avatar
    Datum registracije
    14.03.2006
    Skije / Bord
    Fischer RC4 Supercomp Pro

Podrazumevano

Da li je neko isao preko Rudnice? Kazu da bi tu trebalo da je najbolja situacija...idem u petak gore, napred cetiri zimske, napred nove, bas dobre, a pozadi su srednja zalost...

Lance imam, a stavljao sam ih jednom u zivotu.

Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od DRAGON Pogledati poruku
    Da li je neko isao preko Rudnice? Kazu da bi tu trebalo da je najbolja situacija...idem u petak gore, napred cetiri zimske, napred nove, bas dobre, a pozadi su srednja zalost...

Ako imas prednju vucu, A STAVLJAS LANCE, stavi LOSIJE gume napred ali SA LANCIMA, a nazad bolje, da te ne okrene kao sestar...

Ako ides BEZ LANACA - bolje napred, naravno, ali VRLO OPREZNO u krivinama, opet zbog rotiranja oko haube, cak nije lose da stavis lance nazad ako je put pod snegom - ili obican kanap uvezes oko zadnjih tockova i lagano...

Senior Member
    Datum registracije
    28.05.2009

Podrazumevano

To sto se desava na stazama kod nas je prevrsilo svaku meru, meni je covek prosle godine presao preko skija (sreca jer se radilo o 10-tak cm da ne udari pravo u mene) i unistio ih dok sam stajao na samom kraju staze i gledao kako dete skija. Pritom se to desilo na plavoj stazi i bilo je 5 ljudi ukupno. Covek je vozio spust i kaze nisam te video. Na skijanju izadje na videlo svo nevaspitanje, bezobrazluk i nemar za druge ljude. Toga ima za izvoz. Valjda je logika ako si nevaspitan, bezobrazan i drcan onda nisi ovca a ne biti ovca je super.

Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Godina
    49

Podrazumevano

Pre toga je još par njih bilo jako blizu incidentne situacije ali sam se drao kao lud i sprečio posledice ..
    I ja sam pretprosli vikend ostao bez glasa, ali na Zlatiboru. Cerka i ja smo se spustali tako sto idem par metara iznad nje, pa ako nas pokupi, prvo ce na meni da potroski kineticku energiju sudara, a onda ako ustanem, ko pre dohvati skiju, pa u glavu... To su mamlazi i trebalo bi da postoji neka skijaska policija i da to regulise, kao u saobracaju...Bolje nego stapom pod grlo, iako je to nekad, na zalost, jedini nacin.

skibuldozer bojan avatar
    Datum registracije
    23.12.2004
    Godina
    52

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od DRAGON Pogledati poruku

Nemaš potrebe da se plašiš uspona od Brzeća ako nema olujnog vetra da napravi smet na jarmu. Koliko vidim četvrtak će biti hladno ali bez vetra, možeš sa 4 zimske proći osim ako te patrola policije ne natera u Brzeću da montiraš lance. Problem najčešće naprave teškaši, kombiji i drugi pametnjakovići koji se ukopaju na usponu i naprave blokadu saobraćaja, a to izbegavaš tako što se gore zaputiš ranije od njih (pre 8, 8.30 časova).

Montažu lanaca će ti nuditi od Brusa narednih 15 kilometara ljubazni meštani šepureći se nasred puta rizikujući da ih zgaziš, sa najagresivnijom ponudom ispred samih pandura u Brzeću gde će ti bukvalno skakati na auto. Ako pokušaš montirati sam, vući će ti tvoj lanac iz ruku govoreći kako ti to ne znaš (meni je jednom prilikom žena (ljubazna meštanka) čupala lanac iz ruke).

Super Member -Miki- avatar
    Datum registracije
    16.03.2009
    Skije / Bord
    Rossi Exp HD84
    Godina
    56

Podrazumevano

Štap je taman bio u položaju za ispaljivanje pa sam ga lansirao.
    e slatko se nasmejah ...

A sto se tice nase kulture , to je vec posebna prica i to svakodnevno gledamo u saobracaju a kamoli na stazi.E koliko sam puta pozeleo da kupim nekog terenca sa bullbarom i da idiote zguram s puta ali jbg nije to resenje ....

U celoj ovoj prici nervira me sto redari koji treba da paze na ovakve i da njih opominju i oduzimaju ski pas, ne oni idu i jure ljude koji skijaju van staza a ovi prolaze nekaznjeno uzas.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 4 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 4)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •