Preko puta špara je radnja m-price u kojoj smo se mi snabdevali a dosta je jeftinija od špara.
Preko puta špara je radnja m-price u kojoj smo se mi snabdevali a dosta je jeftinija od špara.
jeste spar je ok...ako slucajno ima i lidl u soeldenu ili laengenfeldu...oni su cini mi se naj povoljniji, ali ih nema svuda...kod jih moze pivo da se nadje i za 49 centi....hehe
I u Soldenu sam video m-price (iznad gondole Gailachkogl na putu za Hochgurgl)ali ne znam kakve su cene jer smo mi bili smešteni u Langefeldu pa smo tamo i kupovali.
Primljeno k' znanju
Krecemo veceras ka SoldenuPozelite nam srecu u putu,lepo vreme,puno snega i bez guzve na stazama
Ja bi vama ucinio
Kad se vratimo,sledi izvestaj sa slikama![]()
PO-MO-ZI BO-ZE![]()
Pozdrav is solden-a
Ovde je danas bilo suncano uz -15C...Nadam se da ce i ovih dana kad izadjemo na stazu biti slicno ili bolje vreme,,,
Danas smo setkali po prodavnicama opreme,koje su malo skuplje nego one u Salzburgu ili Innsbrucku...Moze da se nadje dosta povoljnih stvari,ako imate srece da vasa duzina nije prosla.,..npr Fischer Progressor 800 od ove godine je snizen na 300e,sto sa povratom pdv-a dodje na 240e,sto je fenomenalna cena,sobzirom da je kod nas preko 50-60000din...
Dalje,bili smo M-preisu gde su cene hrane i pica drasticno ispod onih u BG-u,tako da se valja zapitati gde zivimo i ko nas koristi i unistava cenma
Ovo je bilo nesto na brzinu,sutra idemo na stazu,nadam se da ce koleno da izdrzi,pa ce biti slika i izbestaja
pozz
Bice stalno lepo vreme, videces. Samo da ne duva na gleceru, minus nije problem ako nema vetra, a kad je sunce i Tiefenbach i Rettenbach su prelepi. Nego, kakav je bio put, isao si preko Hu, Aut ili Cro, Si, Aut.? Kod nas je snezna kataklizma a znam da je i u okolinim zemljama, koliko Vam je trebalo vremena?![]()
Isao preko hrv,slo,pa na salzburg,innsruck i u solden...
Kod nas i u hr je bila mecava,skoro do kraja slo,tj. do onog tunela,ne znam kako se zove...Kroz aut suvo po putu,uz brda snega okolo...Trebalo nam je 15-16 sati,ali smo stajali na dosta pauza,pa svracali u salzburg i innsbruck na po sat i kusur...
Ovde vreme prva dva dana savrseno,sunce po ceo dan,-20,staze savrsene,skijaliste perfektno sve u svemu...Danas promenljivo,malko sunca,malko oblaka,ali odlicna vidljivost...doduse glecer danas nije radio,jer je izgleda duvao jak vetar,ali juce je bio savrsen...
Da ne davim vise,bice opsirniji izvestaj kad se vratimo,uz slike naravno (sad bi postavio neke,ali me smara sto na forumu mora prvo da se postavi na nekom sajtu tipa imageshack)
Ne mora, možeš da postavljaš slike direkt na forumu, doduše ima ograničenje za rezoluciju 640x480 ali može (tako ja kačim). Klik na "spajalicu" i sve će ti biti jasno..
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)