ufff...ax te Germknödel....a tek sto ide weissbier uz njih...to treba probati bilo gde na austrijskim skijalistima...nista lepse...pravi tirolski uzitak
ufff...ax te Germknödel....a tek sto ide weissbier uz njih...to treba probati bilo gde na austrijskim skijalistima...nista lepse...pravi tirolski uzitak
Ja, ja, natrlich![]()
Naj je važniji osećaj za feeling
pa jeste to je to...ali pored toliko austrijskih belih piva, piti neko nemacko...pa to je greota...Edelweiss je ok....a stojim iza toga da austrijanci prave mozda i najbolje pivo na svetu...hmmmm .... ili nesto ovako u zell am seeu prosle sezone :op
Će ispravimo greotu sledeće sezone
Evo linka odlične mape Langenfelda koja mi je mnogo pomogla pretprošle sezone:
http://www.oetztal-online.at/fileadm...aengenfeld.pdf
Ima tri SPARA u Langenfeldu (njihov tačan položaj se vidi na mapi, kao i položaj hotela, apartmana, pekara, drugih supermarketa...): Unterlangenfeld 75, Oberlangenfeld 38 i Huben 129.
Budo, odlican klip! Solden je sjajan, u svakom pogledu. Znao sam da ces ipak Ischgl ostaviti za drugi put, ipak je daleko. Kad covek gleda na karti, cini se tu, medjutim zaista nije. I onako su Solden i Oberg vise nego dovoljni za potpuni uzitak. Drago mi je da ste se super proveli![]()
Ne znam da se pisalo o tome,ali pitacu u svakom slucaju: Gde se snadbeti hranom na putu ka Soldenu?
@ sasacg
Inace, sto se tice pitanja, gde da kupis krompir, luk, plecku i pastete za boravak u Soldenu....
U blizini Soldena imas u Langenfeldu
<LI class=g>
Unterlängenfeld 75
Längenfeld
05253 5243
Spar-Markt Konrad Zell e.U.
u kome je hrana ili iste cene kao kod nas ili jeftinije
<LI class=g>Imas i M-price u Soldenu u glavnoj ulici
Znaci nema potrebe kupovati u Salzburgu ili Innsbrucku?
Hvala na odgovoru![]()
Slazem se i ja da nema potrebe opterecivati se kupovinom po vecim gradovima...cene u svim austrijskim skijalistima u kojima sam ja bio su totalno korektne, jedino ie hleb od namirnica skuplji, ostalo je sve ok ili ieftinije nego kod nas....to je ipak austrija tamo zivi gospoda i normalni ljudi, a ne kao francuskoj...gde su me cene stvarno negativno iznenadile....u austriji pivo ka stazi oko 4-4.5 eur u francuskoj 7-8eur...pffff
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)