Da, znao sam da sam nešto preskočio (a onoliki tekst napisao): grejanje!
Sunčice i SnowB... i upravu ste i niste upravu. Imao sam prilike da obiđem 15ak apartmana i u VC i u LL, od trokrevetnih do šestokrevetnih. Bilo je onih gde su sami skijaši isključivali radijatore jer je bilo previše vruće, a bilo je i onih koji su ipak bili nezadovoljni temperaturom, pa čak i onih koji su tražili (i dobijali) dodatne radijatore. Što se opet veličine apartmana tiče i tu su utisci različiti. Moj apartman je bio premali (trokrevetan), gde sam kroz hodnik prolazio češući se o krevete, dok je bilo i onih ogromnih gde je samo dnevna soba imala veličinu celog mog apartmana. Bilo je i prelepih, ukrašenih apartmana, punih detalja, dok je bilo i običnih, sa osnovnim elementima... Takođe je bilo apartmana koji su na 50m od žičar(e)a, a bilo je i onih koji su na 200-300m od njih. Znači, kako vam se zalomi, jer je previše apartmanskih zgrada u kojima se smeštaju putnici, a sam Tinj, u celosti posmatran, je veliki. Ali, ipak je sve čisto i opremljeno svim stvarima koje nam trebaju, a mi smo, ruku na srce, tamo zbog skijanja i vremena provedenog napolju, unutrašnjost nam je bitna da prespavamo i da spremimo hranu. Bar meni.