@Alias
Bitna je volja, a kada izgoris od zelje za skijanjem onda pristajes na sve uslove :P
Salu na stranu, ja sam se odmah odlucio za cetvorokrevetni apartman i bio prvi koji je uplatio u tom terminu. Tek sam pre 3 dana saznao da je ispunjen apartman i da su jos uplatili neki decko i 2 devojke. Dakle, nema superiornosti polova, borci za zenska ili muska prava udaljite se sa temeMeni nije problem, ziveo sam sam 2 godine kao podstanar i imao 2 razlicita cimera u tom periodu, a dobro je poznato da i zene umeju da budu aljkave, tako da nema tu pravila ... Opet kontam da se ljudi koji idu na zimovanje vode istim principima i razmisljanjima, tako da ne verujem da je ikada bilo nekakvih konflikata u slicnim situacijama.
Ne bih znao kako uparuju ljude koji idu solo, ali ne verujem da imaju neke posebne kriterijume ... Moja pretpostavka je da je taj decko uplatio isto kao i ja solo, a da su te 2 devojke verovatno drugarice koje su uplatile zajedno aranzman.
Dosta ljudi skija u martu, tako da mislim da ces naci vec neko drustvo za skijanje![]()

Meni nije problem, ziveo sam sam 2 godine kao podstanar i imao 2 razlicita cimera u tom periodu, a dobro je poznato da i zene umeju da budu aljkave, tako da nema tu pravila ... Opet kontam da se ljudi koji idu na zimovanje vode istim principima i razmisljanjima, tako da ne verujem da je ikada bilo nekakvih konflikata u slicnim situacijama.
Odgovor sa citatom