Strana 2 od 4 PrvaPrva 1234 PoslednjaPoslednja
Rezultati 11 do 20 od 35

Tema: Skijanje u Francuskoj, potrebni cimeri ^^

Junior Member
    Datum registracije
    27.10.2011
    Skije / Bord
    Daska :)
    Godina
    41

Podrazumevano

@Dragon ... upalicu navigaciju :P
    Salim se, potrudicu se da ne zaboravim na gondolu za vracanje Gledao sam neki istripovan film kada troje skijasa zaglave na zicari i izedu ih vukovi dok su pokusavali na razne nacine da pobegnu odatle ^^.
    Inace, vozim bord, znam pokoji trik ali nisam se preterano bahtao sa trikovima, vise sam freeride fazon. Samo speed, dok ne zaledi suza u oku nisam nista uradio Meni je prioritet voznja, a posle sve ostalo. Mnogo sam se uzeleo i jedva cekam da ubacim cipele u vezove i da se otisnem niz neku strminu A 6. se blizi polako ali sigurno ...
    Devojci za vrat duvam na luuukaaaa, odlazim na Tas, idem da se kuuuuppaaaammm.

Senior Member
    Datum registracije
    19.12.2011

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od sunCica Pogledati poruku
    ... posle 27 godina skijanja na Kopu krenula sam solo u Francusku ... Pošto nisam baš najbolji skijaš izabrala sam prvo neku manju planinu sa kraćim stazama i sa drvećem.
    Kako divna preporuka za Kop

Super Member sunCica avatar
    Datum registracije
    02.03.2009
    Skije / Bord
    Atomic Cloud 8

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Lynx Pogledati poruku
    Kako divna preporuka za Kop
    DA je bolja ne bi valjalo!!!
    Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...

Member Alias avatar
    Datum registracije
    02.03.2009
    Godina
    49

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od sunCica Pogledati poruku
    Ja sam tako prosle godine krenula u FR, preležala silne povrede i prelome i odlučila se da idem. Bilo mi je dosta svega, više nikoga nisam mogla ni da čekam, ni da molim, posle 27 godina skijanja na Kopu krenula sam solo u Francusku.

Izbor centra:
    Pošto nisam baš najbolji skijaš izabrala sam prvo neku manju planinu sa kraćim stazama i sa drvećem. Nisam htela da me šok belina i samo sneg, kamen i led.

Što se društva tiče:

Bila mi je frka oko toga, ali sam glumila da sam preterano QL. Kod vodiča sam se u autobusu raspitala s kim sam u sobi i tako je sve počelo. Momci iz ski busa su napravili sjajnu kombinaciju i imala sam super društvo, a tamo sam srela još neke poznanike (ljude koje znam iz totalno neke druge price). Ljudi se nekako na skijanju vrlo brzo zbliže, jer svi idu sa isti ciljem skijanje i skijanje i skijanje i tek je u drugom planu zezanje i ostalo. Ekipa se tako dobro sastavila da sam u toku iste sezone s istom ekipom otišla još dva puta na skijanje (treći put smo se promašili baš za malo). Ekipa se proširila preko leta (60% ljudi koji leti voze rolere zimi skija), sad sam već deo velike ekipe i u najjavi već imamo 3 skijanja.
    SunCico, ti si moj idol

Meni je poslednje dve godine baš problematično da pronađem društvo za skijanje, uspela sam nekako, ali ove godine nema šanse. A obavezo hoću na skijanje. U skibusu su mi rekli da je ta situacija uobičajena i da oni tada sklope ekipu za jedan apartman od ljudi koji idu solo, ali nikada ne znaš sa kime ćeš da završiš; ti si imala sreće ali to ne mora uvek da bude tako. Da li oni spajaju ljude sličnih godišta, ili imaju u vidu da li si muško ili žensko, ili uopšte i nemaju kriterijume pa to rade hronološki, kako se ko prijavi? Da li možeš da ih zamoliš da budeš npr. u 2- ili 4- krevetnom apartmanu, da to ne bude baš 8-krevetni? Meni u stvari ne bi uopšte smetalo da budem sa nepoznatim ljudima u nekom lepom, komfornom apartmanu, ali ako su to stvarno minijaturne spavaonice, tu svako svakome smeta čak i ako je poznata ekipa u pitanju, pa još ako ima samo jedno kupatilo, a više od 2 žene u istom apartmanu... Kako ste se organizovali po pitanju hrane, jeste li zajedno spremali ili svako za sebe?

U koji si ti ski centar išla i kako ti se dopao? Ja isto nikada do sada nisam bila u Francuskoj, ali dobro skijam tako da mi se čini da mi sva skijališta odgovaraju, mada ne bih baš odmah u 3 doline, bolje neko manje za prvi put.

Na kraju, da li ima nekoga ko bi išao na skijanje u martu a da nema društvo?

Super Member sunCica avatar
    Datum registracije
    02.03.2009
    Skije / Bord
    Atomic Cloud 8

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Alias Pogledati poruku
    SunCico, ti si moj idol
    Fala fala

[/QUOTE]

Citirati Originalno postavljeno od Alias Pogledati poruku

U koji si ti ski centar išla i kako ti se dopao? Ja isto nikada do sada nisam bila u Francuskoj, ali dobro skijam tako da mi se čini da mi sva skijališta odgovaraju, mada ne bih baš odmah u 3 doline, bolje neko manje za prvi put.
    U Isoli

Ma bez brige i samo opušteno!!!
    Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...

Super Member designbvr avatar
    Datum registracije
    20.01.2008

Podrazumevano

Pa sta bi sa odgovorom za ONO u sredini,
    cini mi se da je poanta cele pisanije i bila da joj odgovoris
    na ONO sto je naj vise zanima
    Naj je važniji osećaj za feeling

Junior Member
    Datum registracije
    27.10.2011
    Skije / Bord
    Godina
    41

Podrazumevano

@Alias
    Bitna je volja, a kada izgoris od zelje za skijanjem onda pristajes na sve uslove :P
    Salu na stranu, ja sam se odmah odlucio za cetvorokrevetni apartman i bio prvi koji je uplatio u tom terminu. Tek sam pre 3 dana saznao da je ispunjen apartman i da su jos uplatili neki decko i 2 devojke. Dakle, nema superiornosti polova, borci za zenska ili muska prava udaljite se sa teme Meni nije problem, ziveo sam sam 2 godine kao podstanar i imao 2 razlicita cimera u tom periodu, a dobro je poznato da i zene umeju da budu aljkave, tako da nema tu pravila ... Opet kontam da se ljudi koji idu na zimovanje vode istim principima i razmisljanjima, tako da ne verujem da je ikada bilo nekakvih konflikata u slicnim situacijama.
    Ne bih znao kako uparuju ljude koji idu solo, ali ne verujem da imaju neke posebne kriterijume ... Moja pretpostavka je da je taj decko uplatio isto kao i ja solo, a da su te 2 devojke verovatno drugarice koje su uplatile zajedno aranzman.
    Dosta ljudi skija u martu, tako da mislim da ces naci vec neko drustvo za skijanje

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    50

Podrazumevano

Kad devojka devojci kaze da je sve ok, onda nema tu cile-mile, sve su se razumele, kad ti kazem!

Junior Member
    Datum registracije
    27.10.2011
    Skije / Bord
    Godina
    41

Podrazumevano

Da, posto jedem 4, 5 puta dnevno u Grcku sam nosio letos skoro celu torbu hrane, tako da cu nositi i tamo definitivno Imaju mini stisnjene sunke po 400g, tunjevine, spagete i tako te zajebancije koje mogu da istrpe dug put, a moze lepa klopa da se napravi od tih produkata ^^.

Member Alias avatar
    Datum registracije
    02.03.2009
    Godina
    49

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Kajzla Pogledati poruku
    @Alias
    Bitna je volja, a kada izgoris od zelje za skijanjem onda pristajes na sve uslove :P
    Salu na stranu, ja sam se odmah odlucio za cetvorokrevetni apartman i bio prvi koji je uplatio u tom terminu. Tek sam pre 3 dana saznao da je ispunjen apartman i da su jos uplatili neki decko i 2 devojke. Dakle, nema superiornosti polova, borci za zenska ili muska prava udaljite se sa teme Meni nije problem, ziveo sam sam 2 godine kao podstanar i imao 2 razlicita cimera u tom periodu, a dobro je poznato da i zene umeju da budu aljkave, tako da nema tu pravila ... Opet kontam da se ljudi koji idu na zimovanje vode istim principima i razmisljanjima, tako da ne verujem da je ikada bilo nekakvih konflikata u slicnim situacijama.
    Ne bih znao kako uparuju ljude koji idu solo, ali ne verujem da imaju neke posebne kriterijume ... Moja pretpostavka je da je taj decko uplatio isto kao i ja solo, a da su te 2 devojke verovatno drugarice koje su uplatile zajedno aranzman.
    Dosta ljudi skija u martu, tako da mislim da ces naci vec neko drustvo za skijanje
    Pošto i ti ideš solo, aj javi kada se vratiš kako je sve ispalo po tom pitanju.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •