Inace, ovo je malo offtopic, ali me proganja par dana i moram da napisem.
Mnogo ljudi znam koji kazu da bi im ovde zivot bio super da imaju neku dobru platu (1000e, pa na vise, ali i 1000 je izgleda dovoljno). Ja kazem, i da sam milijarder, verovatno Srbiju ne bih pipao ni govnjivom motkom.
Gledam one komentare gore po info-kopu, i sticem utisak da mnogi ljudi vole da se duvaju, gde mogu da odsedaju, sta mogu da jedu i sl. A to su samo oni koji vise na info-kopu, a kad se ode gore, ima tek sta da se vidi...
Meni je u Srbiji jedan od najvecih problema, sto cak i kad ja zaradim, i kad imam, i kad mogu da priustim, drugi ne mogu. Ja vec dve godine na ovu sezonsku varijantu idem sam.
A tamo, primera radi, vikendima cesto dolaze nekakve ekipe, ljudi povezani nekom desetom pricom, koji su odlucili da dodju na planinu da se zezaju, neki skijaju, neki ne, ali bitno je da su svi tu. Ja znam gomilu ljudi koja ovo ne moze da priusti. Jos neko drustvance mozda moze i da se dogovori, organizuje, ali uzmi bilo kakvu drugu grupu ljudi, primera radi neki sportski klub, nekog drugog sporta, i jako je tesko izvodljivo.