Strana 9 od 13 PrvaPrva ... 7891011 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 81 do 90 od 121

Tema: Jel skijate vi ili samo zevate na forumu

Ski Fanatic zloglasni avatar
    Datum registracije
    27.02.2006
    Skije / Bord
    Fischer RC4 World Cup SC
    Godina
    43

Podrazumevano

Evo par sa Mamuta od prosle nedelje
    Priložene slike Priložene slike      

Ski Fanatic zloglasni avatar
    Datum registracije
    27.02.2006
    Skije / Bord
    Fischer RC4 World Cup SC
    Godina
    43

Podrazumevano

.......... ..
    Priložene slike Priložene slike      

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Sapa Pogledati poruku
    eh samo uzivaj wlade!! ali dogodine da cekas powder days pa onda kreces put alpi, a ne vako, greota, a imas uslove i da nesto odradis sa vodicem;
    Nema veze, važno je da se skija, a ako se ubode 3-4 dana godišnje dobro off-piste skijanje ja sam zadovoljan , a pored toga ako se izleti malo van staze sve je to plus.

Citirati Originalno postavljeno od Sapa Pogledati poruku
    i kad te vec kritikujem, a ti uzivas, da idem do kraja; nisi se ni raspito za mogucnosti u dolomitima, otiso si sarmu probo nisi
    cuvena freeride ruta; Arabba/Corvara; lift za Passo Pardoi; odskijas u pravcu rifugio forces pardoni i prosetas oko 30minuta (uglavnom setnja ravnim do blago nagetim terenom), hodas dok ne mozes da pocnes da se spustas u pravcu rifugio boe. tu pocinje Val Mezdi kuloar (okrenut sjeveru), pogodan za srednji nivo skijaskog znanjja; samo prvi dio oko 40% nagib, ostatak oke. 1100 metara visinska razlika, sve kroz kuloar! spustanje u colfosco.
    fino brate nazovi nekog vodica vidi, posto je sjever, mozda su uslovi u kuloaru skroz oke!
    ajmo ajde svi u napad!!!
    ps
    geografska karta kompass 55 coritna d'ampezzo 1:50.000
    Imam iskustvo od prošle godine, ovde je sunčano vreme jako često što je super za on-piste skijanje. A upravo zato što je sunčano, sneg je star po 15-20 dana i nije nikakav za off-piste. Ako bi se uboo neki dan da padne frišak sneg to bi bilo super - ali do sada što sam bio ovde (i prošle godine) nije padao sneg. Prođem ja pored staze malo ponekad da vidim kakav je sneg (sa on-piste skijama) i uglavnom je "loš", retko se nađe neka deonica od 50m da valja... To jedino ovde lokalci mogu da iskoriste uživanje - a ima terena kol'ko oćeš, ali džaba kad je sneg tvrd/od vetra izduvan/retko gde mehk. Mi smo u rifugio-u ove godine smešteni, na 2137m (tako piše na njemu) i pored ima jako lepih terena, da ne kažem da ispod žica pored njega je sve neiskijano - e tu da padne 10tak cm svežeg snega pa da se bačiš u nirvanu . Imam na krovu auta Seth koji je tu ako ustreba, ali gledajući prognozu deluje da će da spava tamo (inače uvek nosim oba para skija, kao i svu opremu, "zlu ne trebalo" ).

10x za tip - rutu, inače komšije pored rifuđa - kuća, ima parkiran hilihopter već danima, ali izgleda samo idu u razgledanje ovih dana (čujem ga povremeno kako proleće).

Ski legenda Sapa avatar
    Datum registracije
    30.11.2006

Podrazumevano

70cm svjezeg u montafonu

Ski legenda Panzer avatar
    Datum registracije
    08.02.2009
    Skije / Bord
    Atomic Vantage 82ti
    Godina
    49

Podrazumevano

Nije montafon al jes Durmitor. Preko metar ga ima na stazi, kažu uglavnom neutaban. Gornja žica zatrpana, ne radi.
    Da li ići atomicom ili iznajmiti nešto šire

**** wlad avatar
    Datum registracije
    27.02.2004
    Skije / Bord
    Volkl RaceTiger SL, Nordica E/F 110
    Godina
    50

Podrazumevano

Teško ćeš iznajmiti nešto šire u CG, najšire što imaju je neki all-round model možda, koji je preuzak za metar snega . Ali opet, i sa tim vredi ići pa učiti . Sa Atomic-om možeš isto u dubok sneg ali ako si iskusan u dubokom i odličan skijaš - osim ako se ne radi o Atomic freeride modelu (što znam da nije slučaj). Što često kažu na forumu, nije bitna marka nego model

◆◆ Grimani avatar
    Datum registracije
    04.02.2010
    Skije / Bord
    Line Sir Francis Bacon / Fischer BigStix / Volkl Mantra /
    Godina
    44

Podrazumevano

imam atomic sweet dady i mogu vam reci da mi se odlicno ponasaju u dubokom snegu. 8 cm u struku potaman. treba malo vece ubrzanje al kad uhvatis ritam bash je osecaj kao da lebdis...zehon

Super Member
    Datum registracije
    22.09.2009
    Skije / Bord
    T.Rice HP, Skate Banana, TRS,
    Godina
    39

Podrazumevano

danas sam zasukao pantalone iznad kolena iako su mi otvorene ventilacije i inace je flis papir. 20 stepeni je bilo na dnu zice, mislim da sam komotno mogao u sorcu i majci na nizim delovima, jer nije bilo vetra,

a juce sam gacao bos po snegu
    Cao Goksi!

Super Member
    Datum registracije
    22.09.2009
    Skije / Bord
    T.Rice HP, Skate Banana, TRS,
    Godina
    39
    Cao Goksi!

Super Member milos_pg_91 avatar
    Datum registracije
    28.12.2007
    Skije / Bord
    Elan Magfire 8
    Godina
    34

Podrazumevano

hehehe, 2 u 1, bord i surf

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •