Strana 210 od 719 PrvaPrva ... 110160200208209210211212220260310710 ... PoslednjaPoslednja
Rezultati 2.091 do 2.100 od 7183

Tema: Novosti sa Kopaonika (ARHIVA)

Senior Member Dogac avatar
    Datum registracije
    10.02.2011
    Godina
    46

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od sunCica Pogledati poruku
    Kopaonik vikend 26-27.02

Ski dom Raška je blagorečeno jeziv. Jeste otišla sam gore da skijam, ne da se luksuziram i očekivala sam tako nešto, ali soba koju su nam dali je mirisala na buđ, bila bez prozora i kupatilo je bilo zarđalo celo, jako slabo grejanje.
    Bio sam i ja za vikend u Ski domu i slažem se da je socijala, ali šta da očekujem za 500 dinara po krevetu? Jedino ne znam kako ti je bilo slabo grejanje? Ja sam non stop bio u majici...

Super Member
    Datum registracije
    12.01.2011
    Godina
    39

Podrazumevano

Takođe u Putniku vrlo slabo grejanje. Inače vrlo dobar hotel za te pare ali grejanje ga uništi, tj. verovatno prozori ne dihtuju kako treba.

Super Member sunCica avatar
    Datum registracije
    02.03.2009
    Skije / Bord
    Atomic Cloud 8

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Dogac Pogledati poruku
    Jedino ne znam kako ti je bilo slabo grejanje? Ja sam non stop bio u majici...
    Pa vidiš u našoj sobi se spavalo u jaknama i duksevima ...
    Nije bitno organizujemo se i ovog vikenda i palimo, ovaj pržimo ... kako znamo i (ne)umemo ...
    Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...

Super Member
    Datum registracije
    12.01.2011
    Godina
    39

Podrazumevano

http://www.infokop.net/intervju/inte...-ljevnaic.html

evo jedan nekritički, čisto stranački, intervju sa direktorom Skijališta Srbije. Navodno se očekuje veštačko osnežavanje gobelje i gvozdca. Izgleda infokop niko nije obavestio da postoji problem parkinga i tzv. lopatari, pa da slučajno provuče i to pitanje gosn. direktoru.

Super Member macak011 avatar
    Datum registracije
    12.01.2009
    Skije / Bord
    Fischer RC4 race RC & SC Pro; Dynastar Legend Mythic Rider
    Godina
    49

Podrazumevano

pa sad, citajuci isti intervju, nadjoh sledece:

"Problem parkiranja je delimično rešen, lokalne komunalne službe popravljaju svoje usluge, a u saradnji sa nadležnim inspekcijskim službama i policijom rešavamo pitanje „lopatara“ i preprodavaca ski karata. Tim stvarima (parking, preprodavci i „lopatari“) sam najmanje zadovoljan, jer znam da mogu mnogo bolje da se reše. Skijaši ne razdvajaju probleme na Kopaoniku, i u pravu su, jer ne moraju oni da znaju da li su za problem parkinga zaduženi opština ili Skijališta Srbije. Iako u ovom ski centru ima još posla, mislimo da smo uradili puno na unapređenju skijališta. Uvek može bolje, tako da mi osluškujemo sve zahteve skijaša i trudimo se da ih maksimalno ispoštujemo."

Dakle, direktor je pomenuo "lopatare", zar ne?

Ostaje cinjenica da ih novinar InfoKop-a nije eksplicitno pomenuo, pitanje je bilo "Cime ste Vi licno zadovoljni, a cime ne?"

Super Member
    Datum registracije
    12.01.2011
    Godina
    39

Podrazumevano

U trenutku dok sam pisao poruku nisam pročitao poslednji odgovor, lepo da je bar priznao da postoji problem pa makar ga i preneo na lokalnu samoupravu.

Ja bih dodao i pitanje šta se čini preko leta na pripremanju terena i da li će se poboljšati jer mi se čini da je to jedan od ključnih problema zašto su staze u takvom stanju kakve su pošto očigledno imaju najmodernije tabače.

Ski legenda
    Datum registracije
    20.11.2006

Podrazumevano

Možda je čovek imao u planu da postavi to pitanje pa je bilo glupo kada je direktor odovorio na njega.
    To mi ne možemo znati.
    Sve ovo može biti veoma dobro. Taj intervju nam daje jasnu sliku da neko u SS ipak prati "glas interneta". Dakle jedna internet satranica je napravila intervju i dobila poziv da prisustvoje sastancima operativnog tima, dakle imaćemo informacije iz prve ruke i videti zašto taj parking recimo nije gotov...

Member
    Datum registracije
    22.01.2008

Podrazumevano

po strani parking i ostalo idemo na planinu da uzivamo

Super Member sunCica avatar
    Datum registracije
    02.03.2009
    Skije / Bord
    Atomic Cloud 8

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od bozza Pogledati poruku
    po strani parking i ostalo idemo na planinu da uzivamo

Jedva čekam!
    Bila je to dobra devojka, a onda je otišla na skijanje ...

Super Member
    Datum registracije
    22.09.2009
    Skije / Bord
    T.Rice HP, Skate Banana, TRS,
    Godina
    39

Podrazumevano

Steta sto nije bilo pitanja vezanih za obucavanje i za skijanje izvan staza.
    Cao Goksi!

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 9 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 9)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •